Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizi CL'de yenen Union Saint Gilloise Almanyanin 4. Liginden bir forvet aliyormus. Bundan öncede Gustaf Nilsson ve Deniz Undavi 3. ligden alip, birini 6 digerini 7 milyon kar ile satmislardi.

İsmi yazılanlardan kim kiralık gelmek isterse o gelecek renktaşlar. Ha bi de gelecek arkadaş kendi takımında forma yüzü görmemiş biri olmalı. Yoksa kavuk adam falan almaz. Ugarteye de hayal olarak bakabiliriz. Son maçlarda oynadı. Ederson falan imkansız. Duyumculardan en güvendiğim isimlerden biridir Serhan Türk yazın bomba transferler olacak dedi ve şimdiden görüşülüyor dedi. Yani devre arası kiralık atlatilacak. Devre arasında pek bi şey beklemeyin demek istedi

5 kişilik kadrodan hala oyuncu ayrılıyor ben anlamadım bu işi

Kavukcu ile Hatip bu donemde batirirsaniz bi daha karsimiza cikmadan derhal istifa edin.

Yine suni gündem oluşturup günleri geçiriyor yönetim. Ugarte, frattesi, lang vs hepsi hikaye

2-3 gün sonra başka isimler çıkar sonra ki günler yine Ugarte, frattesi vs gündeme gelir.

+çantada keklikmiş gibi sunulan Ugarte işi de bence hiç öyle kolay değil.

Atletico maçının sonucunu görene kadar zerre kadar somut gelişme yaşatmazlar transferde

Antep zemini kötüymüş derhal alacaksın başka şehre futbolcu sağlığı daha önemli!!!

Başka stat kalmadı memlekette heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt