Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.694
- 11.604
- 1.473
Bu alınan gençlere şans verilecekse kadroya katılsın. Yoksa bir arpa boyu yol alamıyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Naiacanki cuesta gibi mi adam alacan renkttas. Bir biri oynar biri sonradan girer. Sonra öbürü oturur. Dinlendireceksin. Kaliten aşağı düşmeyecek. Onuda hoca yapacak.Kanat almayalim demedim ki. Yedek olmali zaten. Sence Noa Lang uslu uslu bekler mi sirasini?
kesinlikle aynı fikirdeyim .Hatta bizim en ideal orta sahamız bile şl de çeyrek için bile yetersiz diye düşünüyorum.Tamam işte onun as iyi oyuncu alınsın torreira mubyefevkakcak barış mi yedek jalcak Sane mi yedek kalcak diye dusunuyoruz.
Şampiyonlar ligini almayacan zaten ama 16 yapılır. 8 zorlanır.
Monaco usg maçları sırf kadro kısıtlılığı yuzunden gitti. Çoktan üst turdaydik
Biz hep aynı adamlarla Lig şampiyonlar ligi oynayıp duruyoruz. Üst düzey oyuncular getirsen onlar conta yakar. Biz şu rotasyon isine egilmeliyiz. Cuesta gibi yedeklerle olmaz zatenkesinlikle aynı fikirdeyim .Hatta bizim en ideal orta sahamız bile şl de çeyrek için bile yetersiz diye düşünüyorum.
Barisi sag bek sol bek forvet dahil her yerde kullaniyoruz Osimhen in alternatifi yok Icardiye guvenemiyoruz onun disinda ne oyuna girecek adam var ne de Yunus disind yaratici oyuncu var hucumda.Ilkay orta saha ozellikli ve yasini unutmamak gerekiyor.Noa Lang ne alaka ya?
Baris’i Sane’yi ilk 11’den mi kesiyoruz hayirdir?
Parayi defansif ortasahaya gömelim baska bi yere degil.
Tek gerçek Maradona. Onu alıp transfere sukseli bir giriş yapacağız. Maradonayi duyan gelecekUgarte mugarte, Noah Lang falan hepsi palavra yav. Zerre inanmıyorum.
Can Armandoooooooooooo!!!Tek gerçek Maradona. Onu alıp transfere sukseli bir giriş yapacağız. Maradonayi duyan gelecek
Direkt pttye göndermek lazım o zaman. Kadroda durması bize zarr yzarŞutları da iyi diyodu orhan
Ama şu an gs seviyesinde oynaması çok zor prof dksı yok çocuğun
Gelince niye oynamıyo bu diye ağlanacak baştan söyleyelim de
Yapılması gereken alıp kiralanması direkt
MARADONAaaaaaaaaaaaaCan Armandoooooooooooo!!!
Ulan maradonayi aldık pttye verdik.Direkt pttye göndermek lazım o zaman. Kadroda durması bize zarr yzar
Ağlanmasina raziyim hakaret edilecek oyuncu degil denilecekŞutları da iyi diyodu orhan
Ama şu an gs seviyesinde oynaması çok zor prof dksı yok çocuğun
Gelince niye oynamıyo bu diye ağlanacak baştan söyleyelim de
Yapılması gereken alıp kiralanması direkt