Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12 kisi mi oynayacagiz cikisini o yüzden yapti zaten. Orta saha lafini küfür gibi algiliyor, derin bir nefret besliyor sanki.

Devre arasinda Lemina gündeme gelirken katiyyen karsi cikmisti. Yönetim iyiki bunu dinlemeyip aldi, sonunda taraftarin hakli kendi haksiz oldugu net sekilde görüldü. Lemina‘yi Avrupa listesine yazmamasina ragmen döve döve aldi formayi kendisinden.

Hala o sacma düsüncelerden kurtulamayip inat etmesi cok komik ve ayni zamanda sinir bozucu bir durum.
Senin ağzından konuşmuş gibi olmuşum, noktasından virgülüne kadar katılıyorum 👍

İki takım da bu şekilde harcamaya devam ederse; 2030 sezonu şambrel topla, 4.lig topçularıyla, taşlarla sopalarla oynanacak gibi. :d

Osimhen'in bonservisini öderken sorun yaşasaydık olabilirdi de bizde problem olmaz bence. Tek senede 75 bonservis ödeyecek seviyeye gelmişiz gelirlerde.
Bonstan ziyade maaşlar sıkıntı gibi. Topçular yaşlanıp perform veremezse o maaşlarla elden çıkarmak zor olabilir. Bu da başarı sürekliliğine sekte vurur, bu da gelir sürekliliğini etkiler. Korkuyorum yani. Biz hem 30 bons verip hem de 5 net maaş veriyoz. O hoşuma gitmiyor.

Neden 40 milyonluk oyuncularla ilgileniyoruz ki? Öyle aman aman bir eksiklerimiz yok. Tanin bulduğu gibi bi oulai bulamıyoz mu abi. Yapılması gereken 2 os 1 hücumcu.

Neden 40 milyonluk oyuncularla ilgileniyoruz ki? Öyle aman aman bir eksiklerimiz yok. Tanin bulduğu gibi bi oulai bulamıyoz mu abi. Yapılması gereken 2 os 1 hücumcu.
Gelip oynayan adaml bulsalar valla ilgilensinler dicem adamları oynatamıyorsun da osimhen'i bile doğru düzgün oynatamıyoruz, bize gelen oyuncunun sakatlanma gibi bir lüksü olmamalı. Sırf o yüzden şu paraların verilmesine inanılmaz sinir olmaya başladım.

Torreira 3 yıllık hanedanlığın baş mimarı herkes bir şekilde denklem dışı kaldı ama o 4. yılda da takımın kalbi, böyle aidiyet böyle mücadele böyle adanmışlık, onun daha genci ve potansiyellisi piyasada MANU virüsüne yakalanmışken fırsat kapıya dayanmışken başka bir isime yönelmek mallık olur, bu takımın hocası Okan olmaya devam edecekse UGARTE'den daha iyisini bulamazsın.

Dünyanın en formda oyuncusunu getir Okan yine yanlış oynatıp mundar edecek bi şekilde. O yüzden Okan'a rağmen oynayacak adam lazım bize. Lemina gibi

Torreira 3 yıllık hanedanlığın baş mimarı herkes bir şekilde denklem dışı kaldı ama o 4. yılda da takımın kalbi, böyle aidiyet böyle mücadele böyle adanmışlık, onun daha genci ve potansiyellisi piyasada MANU virüsüne yakalanmışken fırsat kapıya dayanmışken başka bir isime yönelmek mallık olur, bu takımın hocası Okan olmaya devam edecekse UGARTE'den daha iyisini bulamazsın.
O adam ugarte değil işte gendouzi, ugarte laylaylom herifin teki torreiranın hem oyun stili olarak hem karakter olarak tek muadili şuan gendouzi'dir.

52 mi oldun harbiden?
Evet 😭

1000010050.webp

Ugarte - kiralık (tutarsa opsiyon)
Tel - kiralık (tutarsa opsiyon)
Bernardo - 6 ay sonra serbest

Antep maçı kadrosunda görmek istiyoruz bu arkadaşları. Bu koşullarda. #hemen

Bize lemina lazım. Söylenen profillerden hiçbiri onun gibi değil. Hani benziyor deriz ya işte öyle. Bizde 8 no oynayacak 3 oyuncu var Sara ilkay toreria. Geri de yayın tam ortasındaki 6 numara lazım. Kesici ve boşluk dolduran cinsten. Ugarte deniyor kötü değil ama lemina gibi boşluk dolduran cins de değil. Ederson wendelin biraz daha geride oynayani Sara gibi işte. Hatta tipi de wendele benziyor. Ben olsam biraz ucuz olsun ama iki oyuncu alırım. Biri 10 numara bölgesine biri 6 ya. Bizim 6 numaradan beklentimiz 60 tan sonra ortayı diri tutsun. Öyle teknik falan değil oyun rakibe geçmesin yeter. Linç etmeyin dennisi alırım 5 6 ya verirlerse bi de 10 numaraya kaliteli bir oyuncu alırım. Yunusu hamle oyuncusu yaparım. Kulübenin de kalitesi artar.

Bu lavklar aynı köylü değilse bi şey bilmiyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260104_032547_Chrome.webp
    Screenshot_20260104_032547_Chrome.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_20260104_032526_Chrome.webp
    Screenshot_20260104_032526_Chrome.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 9
Bize lemina lazım. Söylenen profillerden hiçbiri onun gibi değil. Hani benziyor deriz ya işte öyle. Bizde 8 no oynayacak 3 oyuncu var Sara ilkay toreria. Geri de yayın tam ortasındaki 6 numara lazım. Kesici ve boşluk dolduran cinsten. Ugarte deniyor kötü değil ama lemina gibi boşluk dolduran cins de değil. Ederson wendelin biraz daha geride oynayani Sara gibi işte. Hatta tipi de wendele benziyor. Ben olsam biraz ucuz olsun ama iki oyuncu alırım. Biri 10 numara bölgesine biri 6 ya. Bizim 6 numaradan beklentimiz 60 tan sonra ortayı diri tutsun. Öyle teknik falan değil oyun rakibe geçmesin yeter. Linç etmeyin dennisi alırım 5 6 ya verirlerse bi de 10 numaraya kaliteli bir oyuncu alırım. Yunusu hamle oyuncusu yaparım. Kulübenin de kalitesi artar.
Dennise de 3 4 tane talip varmış ankersen tok satıcı zaten. Muhtemelen Avrupa takımına 17 18 bandında satarlar. Romulo hesabı. Şimdi yalanmarkt baktım orada da 5 6 takım olasılığı var. Bence denenebilir makul bonservis ile

Hem Lemina'ya hemde Torreira'ya yedek lazim. Torreira yokken Sara ve Ilkay onun boşluğunu dolduramazlar. Torreira hiç mac kacirmadigi icin 8 numara sorunu yaşamadık ama O'na birsey olursa cok zorlanırız. Bence 10 numara transferi daha az gerekli; Yunus, Sara ve Ilkay bir sekilde o bölgeyi doldururlar. Orta sahamız kuvvetli olursa ileri bölgedeki oyuncularımız pozisyon ve gol bulma sikintisi yasamazlar zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt