Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
750 orta sahayla oynayan interde 2.5 sezonda 2.500 dk bile oynamamış

Yorumlara baktığımızda Guendozi transfer haberlerinde yaptığım yorumun gerçekliği de ortaya çıkıyor. Fb alıyor olsa Frattesi'yi yorumlar çok başka olacaktı maliyete bakmaksızın bakınız Guendozi. Faklı bazı özelllikleri olsa da seviye olarak 2 oyuncuda aşağı yukarı aynı seviyede oyuncular. İkisi de 30 milyon edecek özellikte oyuncular değiller.

Frattesi mi Genduzi mi gelsin deseler Genduzi isteriz yorumlar tutarsız sayılmaz

Yorumlara baktığımızda Guendozi transfer haberlerinde yaptığım yorumun gerçekliği de ortaya çıkıyor. Fb alıyor olsa Frattesi'yi yorumlar çok başka olacaktı maliyete bakmaksızın bakınız Guendozi. Faklı bazı özelllikleri olsa da seviye olarak 2 oyuncuda aşağı yukarı aynı seviyede oyuncular. İkisi de 30 milyon edecek özellikte oyuncular değiller.
Gündüz bize frattesi onlara lazımdı tam olarak. Açıkçası frattesi’yi alsalar asensio’dan sonra son 5 senede gıpta ettiğim 2.transferleri olurdu

Ancak gündüz kesinlikle 15+ maliyetle alınacak futbolcu değil. Bizim Galatasaray taraftarının en çok şişirdiği topçudur muhtemelen kendisi. Frattesi demek ekstra skor katkısı demek.. hayırlısı

Guendouzi diyen, Gedson diyen kişilerin de Frattesi'yi beğenmemesi de çok garip bu arada. Tekrar ediyorum 35 milyon edecek bir oyuncu değil ama diğer iki isimden Gedson'dan daha iyiyken Guendouzi ile benzer kalitede hatta bazı noktalara baktığında 1 tık daha iyi oyuncu.

Abdurrahim başkanım olsaydı önce hakanı istedi vermediler sonra Frattesi istediler vermediler en son barellayı alıp gelecek diyip keyif yapardık

Frattesiye 35 sikan haindir

Yine gram ihtiyacimiz olan profil degil

Bu yönetim migdemi bulandiriyor artik

Sara dan daha çok gole yatkın bir herif içeri girip iyi goller atabiliyor kalenin yerini biliyor şutlarida iyi saranın aksine :d biraz dripling yapabiliyor vs ama biz 6 aramiyormuyduk adam bildigin net 8 yav. Vasat brezilyaliyi postaliyorsak olumlu

Guendouzi diyen, Gedson diyen kişilerin de Frattesi'yi beğenmemesi de çok garip bu arada. Tekrar ediyorum 35 milyon edecek bir oyuncu değil ama diğer iki isimden Gedson'dan daha iyiyken Guendouzi ile benzer kalitede hatta bazı noktalara baktığında 1 tık daha iyi oyuncu.
Goundozi ile alakası yok abi benzerlik olarak.

daha 8 ve 10 oyunuyo frattesi

Kel alaka kusura bakma.

Goundozi ne 6 ne 8.hasan sasin dedigi gibi saçlarını savuruyor ve çirkeflik yapiyo diye Gs taraftari gözünde fenomene cevirdi

İkili mücadelede de iyi değil pek ve cılız herif

Frattesi 30 etmez ama 20 eder.kaliteli ,teknik 8-10 arası oynayan aynı zamanda işçi de bi oyuncu

Frattesi Inter yaptığı dönem ülkede en potansiyelli görünen adamdı.

Fena da başlamadı ama 11 oyuncusu olamadı, daha kötüsü bu adam da Sara gibi değil mi, defansif açıdan iyi değil ha dribblingi falan var artı olarak.

Ne amaçlıyoruzu bir ben anlamıyorum ya da Sara’ya cidden teklif var ve salıcaz.
Transfer etmek için ediyorlar ne hoca ne yönetim+scout ekibinden birşey anlayan yok eskiden böyle keskin konuşmazdım ama ilgilenen oyuncuların hepsi farklı profil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt