Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet ama Mertens gitti bir tek Sara kaldı, o da satılırsa duran topçu lazım takıma gerçi devre arasında satmaz bizimkiler bence
İlkay da iyi adam orta konularında, Sane de. Kastım sorunun orta kalitesi olmadığı zaten. Geçen sene Sallai bile 3 asist falan yaptı duran toptan.

Ben ederson'cuyum valla kalanları bilmem tercihim o olurdu. Da biz tam olarak ne dolandırıyoruz onu anlamadım saf 6 mı arıyoruz 10 mu arıyoruz ismi çıkan hiç kimse birbiri ile uyumlu değil

Bizde berkan ve midsonun golleriyle şmp olduk

Lawuğu hemen iteleme peşindeler 30-32 olsa da olur yeterki gitsin çekiyolar
Bu hep atiyor ama o golleri tesadufi bir şey degil en iyi yaptigi bir kac isten biri ceza sabasi kosusu ve gol vurusu. Alinmali demiyom bu arada ama dalga gecme seviyesinde bir adam degil bos yapmislar.

Takıma 6 lazımken 8/10 no oynayan frattesiye 35 vermeye çalışan kafa ile sançez varken singoya 30 veren kafa aynı

Frattesi fena bir transfer olmaz gibi duruyor hırslı ve golü koklayan bir orta saha

Frattesi’nin ayırt edici ne özelliği var. Belki iyi oyuncudur ancak Dzemaili vari bir hamle olur. Dzemaili de kötü değildi ama yanlış sisteme geldi

Saradan çıkılması lazım Frattesi dogruysa

O yatırım cöp olmamali

Marotta: Türk yetkililer 35 milyonu masaya koyuyoruz verin gidelim dediğinde sanırım Hakan ile vedalaşma zamanı geldi bu teklifi reddedemeyiz diyip kötü hissettim kendimi, lakin bir süre sonra Frattesi dediklerini duyunca hemen gözlerim yedek kulübesini aradı

Bu hep atiyor ama o golleri tesadufi bir şey degil en iyi yaptigi bir kac isten biri ceza sabasi kosusu ve gol vurusu. Alinmali demiyom bu arada ama dalga gecme seviyesinde bir adam degil bos yapmislar.
Verdiğimiz parayı alalım diyolar kal diyene rastlamadım

Şarta bağlı olma işine de sinirlenmişler ligde ilk 4e girme olsun bari de alsınlar diyolar

Frankowski için bile lens taraftarı gitmesin diye sosyal medyada kendini jiletliyodu interlilerin buna kal dememesi büyük şüphe uyandırdı

Başka soru: Stiller bizim orta sahaya uygun mu?
Hiç tanımıyorum da Fener maçında beğenmedim.

Dönen 40-50 rakamlarını eder gibi gelmemişti.

Bence bize daha bir ekmeğini taştan çıkaracak adamlar lazım böyle sistemi işleten topçular beklentilerin uzağında kalıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt