Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl yaşamadı yav Marsilya’dan da Arsenal’den de düşük bedellere ayrılma sebebi takım içi huzursuzluk yaratması diye biliyorum.

Tam hatırlamıyorumda Arsenal’de de sadece tercih değildi mesele, kiralandıktan sonra kesin ayrılmak istemişti vs

Arteta Torreira ve Guendouzi’yi direkt kesmişti Ceballos ve Xhaka ile devam etmişti özellikle pandemi sonrası.

Genel olarak takımlarında sevilmeyen bir tip oluyor gibi geliyor bana. Sahada da kafa kırık biraz, istikrar o açıdan zayıf, çok maça çıksa bile.

Lazioda da öyle abi inanılmaz kıl bir eleman ama çok hırslı bir tip, torreira'nın ruh hastası versiyonu bizde çok kart yiyebilir. Ama temposunu oyuna odağını çok beğeniyorum, yapıştı mı bezdiriyor eğer 6 aranıyorsa gendozuiden daha mantıklı biri yok listede.

Yunus'u ilk 11'den kesmek istemiyorum şahsen. O yüzden onun arkasına onu da taşıyacak oyuncular koymalıyız. Torreira- Andre(Ugarte) ismi geçenler arasında daha uygun isimler olarak geliyor bana. 35 milyon vereceksem de daha genç fizik yada teknik yönden büyük fark yaratacak isim olmalı. Fizik olarak defansif yönden Lesley Ugochukwu biraz daha iki yönlü daha iyisi Pape Mate Sarr gibi yada Andrey Santos vb. gibi teknik özelliği daha yüksek olacak wonderkid diyebileceğimiz oyuncu olmalı 35 milyon veriyorsak.

Öncelik herzaman torreira ve lemina olacak

Yedek kulubesinde oturacak bir oyuncu’ya bu paralar verilemez

Ulan 35 İ şakasına reale teklif etsek camavinga çekeriz belkide 😂

Frattesi muazzam ekleme ama 5 kira 30 bonservis spygun gibi geliyor. İnsanda hiç mi pazarlık kabiliyeti olmaz. Şı transferi 20-25 arası bi paray bitirebilmen lazım. 35 verdikten sonra yiğit de gider alır frattesiyi

6d66dec5067e7e18fe7f1d12b042d838.jpg

Eyvah eyvah
Bu uygulama aşırı boktan, kıyaslamaları hatalı bence

Nasıl yaşamadı yav Marsilya’dan da Arsenal’den de düşük bedellere ayrılma sebebi takım içi huzursuzluk yaratması diye biliyorum.

Tam hatırlamıyorumda Arsenal’de de sadece tercih değildi mesele, kiralandıktan sonra kesin ayrılmak istemişti vs

Arteta Torreira ve Guendouzi’yi direkt kesmişti Ceballos ve Xhaka ile devam etmişti özellikle pandemi sonrası.

Genel olarak takımlarında sevilmeyen bir tip oluyor gibi geliyor bana. Sahada da kafa kırık biraz, istikrar o açıdan zayıf, çok maça çıksa bile.

yine elimizde 30 milyon var diye bas bas bağırıp kapı kapı geziyor muyuz?

Tahmini İnter 5 maç olsun derken biz 15 maç olsun diyoruzdur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt