Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Hüsnü ayabakanın niye banlandım diye hesap sorduğu sırada tekrar banlanması gibi nöbet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl yaşamadı yav Marsilya’dan da Arsenal’den de düşük bedellere ayrılma sebebi takım içi huzursuzluk yaratması diye biliyorum.
Tam hatırlamıyorumda Arsenal’de de sadece tercih değildi mesele, kiralandıktan sonra kesin ayrılmak istemişti vs
Arteta Torreira ve Guendouzi’yi direkt kesmişti Ceballos ve Xhaka ile devam etmişti özellikle pandemi sonrası.
Genel olarak takımlarında sevilmeyen bir tip oluyor gibi geliyor bana. Sahada da kafa kırık biraz, istikrar o açıdan zayıf, çok maça çıksa bile.
Kokain'denBu kuşların veerman transferi niye yattı?
He kesin verirlerUlan 35 İ şakasına reale teklif etsek camavinga çekeriz belkide![]()
Niye vermaan kokain mi sevmiyorKokain'den
Bu uygulama aşırı boktan, kıyaslamaları hatalı bence![]()
Eyvah eyvah
Bu arada sallainin bonservis değeri mevcut piyasada rahat 15-20 civarı vardır
Doğru durus top oynamamış zaten frattesiBu uygulama aşırı boktan, kıyaslamaları hatalı bence
Nasıl yaşamadı yav Marsilya’dan da Arsenal’den de düşük bedellere ayrılma sebebi takım içi huzursuzluk yaratması diye biliyorum.
Tam hatırlamıyorumda Arsenal’de de sadece tercih değildi mesele, kiralandıktan sonra kesin ayrılmak istemişti vs
Arteta Torreira ve Guendouzi’yi direkt kesmişti Ceballos ve Xhaka ile devam etmişti özellikle pandemi sonrası.
Genel olarak takımlarında sevilmeyen bir tip oluyor gibi geliyor bana. Sahada da kafa kırık biraz, istikrar o açıdan zayıf, çok maça çıksa bile.
Baklava mi
Tulumba olsaydı inanirdimBaklava mi