Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
24/25 18-19 milyon € zarar aciklamistik. Bunun icinde Osimhen, Singo ve Ugurcanin bonservisi yok. Simdi gidip yine sacma sapan paralar harcarlarsa, 25/26 icin hayvan gibi zarar aciklariz herhalde. Takistle ödeme, CL parasi falan kurtarmaz gibi.

Man United'dan artık transfer işi rafa kalkar yeni gelecek hoca muhtemelen herkesi görmek ister.

1767609092596.webp

Şu aspirilla'yı ben de çok yazmıştım forumda inşallah lang yerine o profil birine gideriz lang teknik barış alper bildiğin bize bruma rodriges ekolü lazım aspirilla tam o ayarda biri azcık delici içeri doğru freestyler oynayacak bir adama ihtiyacımız var cizgiye indiği toplarla osimhen'e çok gol atrırır, lookman'a da yok demem ama tarz bu tarz olmalı.

H.Yüreklinin transfer haberleri ne zamandan beri muteber oldu?:danyal:

Bu frattesi ve noa langdan gına geldi yalniz

Frattesi hakkında 100 haber var,okan hoca yalanlasa da çok beğeniyorum falan dedi.belliki kiralık bi transfere açık orda kulüp.mantikli olan bu.ve 8-10 a düşünülmeli direkt.

Noa langin menajeri temsilcisi ile görüşüyoruz bilmem ne,hatta haluk dün sıcak baktığımızida söyledi ama şimdi de noa lang sıcak değil falan diye bi italyan muhabir yazdı 2 saat önce

Çok bilgi kirliliği var

Dün okan hocamin söylediği 2 güne de bitebilir,1 hafta sonra da bitebilir.en kısa sürede bitirmeye çalışacağız açıklamalarından yola çıkarak kavukcunun seyahatlerinin iş bitirmek için olduğunu düşünüyorum.

Gizli olmalı falan dedi bi de hoca.insallah ederson-mainoo-thuram klasinda biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt