Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tottenham Hotspur'dan Pape Sarr, Patric Viera gibi orta sahanın Osimhen'ş ama EPL'de direkt 11 oynayan adam neden gelsin.Afrikalı olduğu için maaşa tav olur desen ne Tottenham'dan fazla ne verebiliriz? Halihazırda Türkiye'ye gelebilecek oyuncu sayısı belli iken Genduzi, Gedson vs. her neyse biz alalım. Ugarte de gelmez artık, hocayı kovdular. İşin sonunda Fratessi'ye kalmayalım!
Aldigi surelere bakarsak direk oyuncu denemez

Yani : )

Bi de bugün hikmet abinin sarrli video üstüne+okan hocanin yakın dönemde bize karşı oynarken izlediği oyuncu dediler.sarr dan başkası olamaz
Sarr skills izlemeye gidyom sergen emin miyiz boşu boşuna izlemeyelim 😄

Herkes fazla yükseldiğine göre iyidir diye düşündüm, oyuncuyu bilmiyorum 🙃

Sarr skills izlemeye gidyom sergen emin miyiz boşu boşuna izlemeyelim 😄

Herkes fazla yükseldiğine göre iyidir diye düşündüm, oyuncuyu bilmiyorum 🙃
Valla o gibi duruyor

Hikmet abi yalancı değil

Benim timeline dakiler da hikmet abi gibileriyle muhattap açıktan yazdılar hocanin daha önce bize karşı izlediği oyuncu diye

Pape sarr
Bentancur
Lamine Camara

Var

Buyuk farklar yoksa biz 33 fln teklif ettik herhalde. Kolpaya bak. Paylasmayin söyle adamlari ya

Bak bu Ferhat kimdir ben bilmem ama forza cimbom falan hep paylaşır.okumadan geçerim aga

Kutlu efendi adam ama kimse ciddiye almiyo herifi

Burhancan ufleyince atladılar

Yakup bile önde bunlardan yav

Papa Geueye tip olarak bizim ihtiyacımız olan orta sahaya uyuyor. O yüzden listede olabilir. Lakin ederi atıyorum 10-12+3(bonus) gibi bir şey olması lazım. O yıldız, baba orta saha 30+ olarak bahsedilen ismin bu olmasının ihtimali yok.

Papa Geueye tip olarak bizim ihtiyacımız olan orta sahaya uyuyor. O yüzden listede olabilir. Lakin ederi atıyorum 10-12+3(bonus) gibi bir şey olması lazım. O yıldız, baba orta saha 30+ olarak bahsedilen ismin bu olmasının ihtimali yok.

Ki rotasyona isterim böyle adamı ben ama ederi nasıl 40 olsun.15 falandır taş catlasa

Totenam bizle oynarken bu oyuncu yokmuydu bunlarda acaba, sadece ismen biliyorum başkaca bildiğim yok, ya da oynamamıştı belki, bissouma oynamıştı onu hatırlıyorum

1000058871.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt