Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kavukçu kendi parasını hacıyor sanki ona 30 milyon buna 40 milyon. Kulübe gram katkısı var mı acaba sponsorluk vs anlamında şu ana dek bu adamın. Hatipoğlu'ndan sonra sıra buna geliyor artık.

Aga Gedson ne alaka bizimkiler defansif orta saha ariyormus siz box-to-box orta saha yaziyorsunuz , birbiriyle alakasiz bunlar.

Sosyal medyayi biraz taradim millet kafayi Ederson'a takmis nedense o cok isteniliyor gerci o da tam bir DMC degil.

Gedson 6 da oynar 8 de. Defalarca hem bizde hem Bjk de seyrettik. Yapismasi iyi, vucut koyuyor, cevre kontrolu de, ayagindaki topu da alamiyorsun. Ne alacagimizi biliyoruz. Yatirim riski az, yasi guzel.

Gidin ugarteye 30 verin deger ona

Aga Gedson ne alaka bizimkiler defansif orta saha ariyormus siz box-to-box orta saha yaziyorsunuz , birbiriyle alakasiz bunlar.

Sosyal medyayi biraz taradim millet kafayi Ederson'a takmis nedense o cok isteniliyor gerci o da tam bir DMC degil.
Biz niye kesici arıyoruz ki? Zaten orası yanlış olan taraf değil mi?

Takımda olmayan profil box to box. Sara'nın durumu ortada tekniği yeterli olsa da gitgel yapacak bir fiziksel kalitesi yok.

Torreira senede 40 maça rahat çıkan bir adam onu 6'dan 8 numaraya çekip neden ataklarımızı daha da kısırlaştıralım.

Torreira yerinde kalır yanına alınacak profil belli alırsın onu da beraber adam yerler. Yada iki 8 numara ile oyna ligde sorun olmaz.

Büyük maçlarda Lemina'yı denkleme dahil edip daha dengeli bir orta saha seçersin. Lemina'yı zaten doğru rotasyonda kullanırsan sakatlanma ihtimalide azalıp sana daha çok destek verecek.

Bizim orta sahadaki yas ortalamasi yuksek. Lemina 32, Tor 29, Ilkay 35, Sara 26. En genc Sara yani hic genc orta sahamiz yok. Iyi bonservis vermeyi dusunuyorsak alacagin oyuncu bu oyuncularin hepsinden daha genc olmalidir. Barcelona, Real ve diger buyuk takimlara bakin adamlar hep 20'li yaslarda oyuncu aliyor artik merkeze.
Bunu Galatasarayi yonetenlerin gorememesi beni sasirtiyor Singo ya mesela kimse laf etmedi neden 24 yasinda diye 30 verilmesine ragmen.Oyuncunun maddi olarak geri donusu olmali ya da cok uzun yillar basariyla formayi giymeli.22 yasinda yuksek bonservis verdigin adam 3 sene sonrasinda 25 oluyor yine yuksek meblaya satabiliyorsun onemli olan bu oyunculari dogru secmek.

3-5 kere gueye'nin bize uygun olduğunu yazmıştım da aratıyorum çok kısa kelime falan çıkıyor bulsam atacaktım 10 kere falan yazdım isterdim diye birkaç ay önce de bulamadım mesajları ama ederi 15 falan anca devre arası ve mikautadze hatrına 20 olur o kadar

Biz niye kesici arıyoruz ki? Zaten orası yanlış olan taraf değil mi?

Takımda olmayan profil box to box. Sara'nın durumu ortada tekniği yeterli olsa da gitgel yapacak bir fiziksel kalitesi yok.

Torreira senede 40 maça rahat çıkan bir adam onu 6'dan 8 numaraya çekip neden ataklarımızı daha da kısırlaştıralım.

Torreira yerinde kalır yanına alınacak profil belli alırsın onu da beraber adam yerler. Yada iki 8 numara ile oyna ligde sorun olmaz.

Büyük maçlarda Lemina'yı denkleme dahil edip daha dengeli bir orta saha seçersin. Lemina'yı zaten doğru rotasyonda kullanırsan sakatlanma ihtimalide azalıp sana daha çok destek verecek.
Bizimkiler Lemina yerine adam bakiyor Kavukcu oyle tarif etti plani. Demek hem yasindan dolayi hemde 3-4 gunde yogun mac trafigi oldugu zamanlarda bir tek Lemina'ya kalmayalim cunku onun olmadigi maclarda orta sahamizin ne kadar kirilgan oldugu anlasiliyor onlar da demek oraya ekstra kuvvet katalim diyorlar.

Tor bu saatten sonra tekrar 6 gibi oynamamali en dogrusu 6'nin yanindaki eleman olmasi.

Eğer Haluğun haberi doğruysa bizi yöneten adamların, (hoca, kavukçu vs ayırmıyorum) çok zor ama alabilirsek bonservisi bu adamlara değer dediği listedeki adam Gueye, paralelde ucuz yollu çözebilirsek çözelim dediği listedeki adam Ugarte.

Bu adamlarla 3 senedir şampiyon olmak tarihi başarı.

4-5 aydir nereye oyuncu lazim olacagi belliydi. Yazin zaten bir kanat (belki forvet olarak da oynayabilen) ve bir 6 no alternatifi lazimdi. O kadar zaman icinde insan hic mi iki pozisyona 2-3 genc alternatif bulamaz? Nasil bir rezillik bu.

Parada hic bitmiyor gibi. Gecen sezon icin 900 milyon Liraya yakin zarar aciklamistik. O rakami belki EL yerine CL'den gelen ekstra gelir ile kapatirsin. Ama biz yazin dogru dürüz gelir elde etmeden nerdeyse 150 milyon bonservis ödedik. Taksit maksit kurtarmaz. Osimhen icin zaten 40 milyon pesin gitti. 80 küsür milyonun 1/4 hemen ödense, sirf burda 60 milyon acik olacak. Üstüne maaslarda tavan yapmistiriz bu sene ve simdi yine abuk zubuk paralar harcamayi istiyorlar.

Bunlar zamaninda Aziz gibi gelecegin gelirlerini kullanip bizi batirmayi mi planliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt