- 16 Haziran 2010
- 203.928
- 155.986
- 6.838
Sara > Fulham 25 milyon euro
Paqueta > GALA 30 milyon euro
Mukau > GALA 20 milyon euro
Paqueta > GALA 30 milyon euro
Mukau > GALA 20 milyon euro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sarrın yedeği kim biliyor musun duyarsan ağzın açık kalırneeey pape gueye'nin yedeği sarr'mıymış
Fenere transfer oldu diye bizi silen adam uzak dursun bizden.6 aylık kiralık Bissouma, oynamasa da olur
6 aylık kiralık Bruma, o da oynamasa da olur
Can Armando
transferi kapatın
Ligin son maçı için Paşa'nın kadroyu güçlendiriyorlar.
napalım bongoya 40m mi gömelim denize düşen yılana sarılır rtaşFenere transfer oldu diye bizi silen adam uzak dursun bizden.
kimsarrın yedeği kim biliyor musun duyarsan ağzın açık kalır
Bulunur o dünya da kanat dolu. Bize lazım profil biraz farklı forvet oynayabilen kanat bjkli bilal gibi ya da tsli augusto. Tam bizlik adamlarmis.napalım bongoya 40m mi gömelim denize düşen yılana sarılır rtaş
ya gidip öyle birini almayacaklarını biliyozBulunur o dünya da kanat dolu. Bize lazım profil biraz farklı forvet oynayabilen kanat bjkli bilal gibi ya da tsli augusto. Tam bizlik adamlarmis.
tchouameni
Profil fotoyu değiştir sadece sana görünüyorlarForumda sadece iç çamaşırı reklamı çıkıyor, sizde de oluyor mu? 2 eliyle ciciklerini kapatmış afet bir bayan görmekten yıldım
@yönetim ayıp olmuyor mu. Cicikleri kapatmamış afet görmek istiyoruz.Forumda sadece iç çamaşırı reklamı çıkıyor, sizde de oluyor mu? 2 eliyle ciciklerini kapatmış afet bir bayan görmekten yıldım