Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.233
- 12.976
- 2.658
Cok iyi olur.Ertan Süzgün: "Galatasaray; Amine Gouiri tarafıyla temas halinde ve görüşmeler ciddi şekilde ilerliyor"
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok iyi olur.Ertan Süzgün: "Galatasaray; Amine Gouiri tarafıyla temas halinde ve görüşmeler ciddi şekilde ilerliyor"
![]()
Katılıyorum alacağımız ortasaha ya hakanç gibi üst seviye pasöt şutör olsun ya da camavinga gibi üst düzey fiziksel olsunTamam fizik kalite önemli de 35-40 verdiğim 6 numaranın ya driblinginin üst seviye olması lazım ya da pas yeteneğinin yani bir ekstrasının olması lazım. Bu Gueye denen arkadaşta bir ekstra göremiyorum ben. Lemina 32 Torreira 29 Sara 26 İlkay 35 bu rotasyonun içine genç potansiyelli oyuncular atmak lazım. Ayrıca tff şikecilerin yabancı sayısı arttı diye çark etmezse 23 yaş üst yabancı sayısı 10a düşecek önümüzdeki sezon, şu anki mevcut kadroda çıkmak isteyeceğimiz 1 tane yabancı yok o yüzden genç oyuncu işinin üstünde durmak lazım
daha iyisi için bekletiliyorcamavinga isi ne oldu
Ortasaha oyuncu transfer süreci birebir uğurcan süreci gibi ilerliyor
Evet GSC
Amine Gouri
Noa Lang
Kime istersiniz?
Evet GSC
Amine Gouri
Noa Lang
Kime istersiniz?
ben bir surec goremiyorumOrtasaha oyuncu transfer süreci birebir uğurcan süreci gibi ilerliyor
Ne var lan
Kaleci sürecinde de 90.günün sonunda başladık zatenben bir surec goremiyorum
yabanci topcu icin ts'ye o kadar para bayilmayiz yav ugurcan yerliydiKaleci sürecinde de 90.günün sonunda başladık zaten
Bilemiyom inşallah ama yönetim korkutuyoryabanci topcu icin ts'ye o kadar para bayilmayiz yav ugurcan yerliydi
Aklı karışmasa bari tam alev almaya başladıHadi abi hadi
Barış gündemiyle uğraştırmayın bizi yine
Semenyo alternatifi olmuş adam
Sezon sonunu beklesin barış, o zaman bournemoth değil inter, napoli, newcastle falan gelir falan gelirHaber gerçekse bile CL maçları öncesi Barış'ın satılma işini pek olası görmüyorum. Olurda istenilen para gelir ve kendisi satılırsa Lookman'ı alır bizimkiler.