Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başakşehir den Opoku yu sol stoper için alsak rotasyonda efsane iş yapardı bence

Tam bizlik eleman uzun boylu , hızlı , atik , defansı ilerde kuruyor , ayağı temiz .

Çok isterler totoşlar işte , ucuza alabilirsek kapmak lazım

Neves lider topcu. Okan bey aman basimiz ağrımasın diyip istemez herhal.

Andrey de Ugarte de gelirse net fayda sağlar ama ikisinin de çok bariz bir eksiği var, teknik kalite. Lemina veya Torreira'daki gibi top tekniği bu ikisinde de yok. Ruben Neves'teki teknik kalite ise portakalla yapar bunların topla yaptığını, muazzam orta saha oyuncusu ama 2 senedir sanırım Arabistan'da. Bilemiyorum.

Bu arada Ugarte burada aşırı sevilir.

Oyun tarzı tam bizim taraftarın bayılacağı tarzda. Gider basar kayar onu bunu yapar. Melo vari bir oyuncu kendisi.

Neves'i Porto döneminden beri çok beğenirim. Wolves'a da çok kelepir denebilecek bir fiyata gitmişti. Topçu oğlu topçudur. Ama bizimkiler yeni Sara'lara 20-30 milyon vermeyi tercih edeceği için gelme ihtimalini imkansız görüyorum. Böyle vizyoner hamleleri yapacak bir akıl yok şu anda bizde.

Bu Neves'i United alırsa Ugarte bize düşebilir, kiralık + opsiyonlu güzel hamle olur ama bizimkiler becerebilir mi? Bütün mevzu bu. Bunlar 28 Ocak filan dediklerine göre yeni Cuesta'lara hazırlıklı olmakta fayda var. En nihayetinde 3 ay bütün kalecilere gidip en son 30 milyona Uğurcan'ı almış adamlar.

Neves çok iyi futbolcu Portekizli Tugay kendisi.

Topu kazanınca doğru işi yapacak adam yok en iyi opsiyonu bulup orta saha profili olarak.

Sara'dan alamadığımızı verir adam.

Ama sanmıyorum geleceğini.

Andrey de Ugarte de gelirse net fayda sağlar ama ikisinin de çok bariz bir eksiği var, teknik kalite. Lemina veya Torreira'daki gibi top tekniği bu ikisinde de yok. Ruben Neves'teki teknik kalite ise portakalla yapar bunların topla yaptığını, muazzam orta saha oyuncusu ama 2 senedir sanırım Arabistan'da. Bilemiyorum.
Adam milli oyuncu

1766486501344.webp

Ugarte gelirse faydali olabilir lakin Neves ile bir tutulmasi gereken biri degildir, Neves cok daha komple bir orta saha aslinda o tarz biri lazim bize de neyse.

Sonucta top bizdeyken ayaklari calisan oyuncularin cogalmasi gerekiyor, tam tersi degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt