Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.085
- 23.536
- 2.393
1 dakika bile profesyonel maçı olmayan çocuğa verilen maaşa bak."350 bin euro civarında yıllık bir ücretle Can Armando Güner’in imza atması bekleniyor." [sergendag]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 dakika bile profesyonel maçı olmayan çocuğa verilen maaşa bak."350 bin euro civarında yıllık bir ücretle Can Armando Güner’in imza atması bekleniyor." [sergendag]
Simdi aydinlik haline getirdim ve dedigini goruyorum, temadan oluyormus demekTemadan kaynakli bence, karanlik temada copy+paste yapinca galiba yazilar karanlik cikiyor.
yeni yusuf demir bu mu?"350 bin euro civarında yıllık bir ücretle Can Armando Güner’in imza atması bekleniyor." [sergendag]
Insallah degildir.yeni yusuf demir bu mu?
Osimhen
Barış Yunus Sane
Lemina Torreira
Jacobs Abdülkerim Davinson Singo
Uğurcan
İlkay
Sallai
Eren
Kazimcan
Sara
İcardi
Stoper ve ortasaha eksik öldük bittiklik bir ortam yok kendimize gelelim. Gerekli takviyeler yapılacağına inanıyorum ama süreç her transfer döneminde olduğu gibi yorucu geciyor. İletişim yok çünkü. Başkanı ayrı yöneticisi ayrı konuşuyor net konuşmuyorlar yuvarlak cümleler hep
Bizde yıllık ücret 2 den basliyor renktaş ben bu teklife geleceğini sanmam.1 dakika bile profesyonel maçı olmayan çocuğa verilen maaşa bak.
Varsayımlara göre mi konusuyoruzLemina gitti mi gorursun orta sahada eksik var mı yok mu Sami efendi
Leminanin durmadan bir yeri atiyor hangi varsayim. Dinlenme olayida var.Varsayımlara göre mi konusuyoruz
1 dakika bile profesyonel maçı olmayan çocuğa verilen maaşa bak.
Biraz da yakın maziye gulelim.kasim ve aralık aylarındaki sözleri unutalım,samiyene güvenelim.Nasil olsa 1 sene önce söylemiş

Babasıyla değişmeli mi oynayacaklarYillik 200 bin euro da babasi alacak diyorlar![]()
Yeni sayılır 2 ay olmusLan bunları yeni haber sandım![]()
Babasına da 200 vermişler gelir bu teklife. Nerede bulacak bu kadar keriz yönetim.Bizde yıllık ücret 2 den basliyor renktaş ben bu teklife geleceğini sanmam.
Yakın mazi diyorum oglum gormuyo musunLan bunları yeni haber sandım![]()
İyi oynarsa kimse bisey demez kötü oynarsa gömülür, yeter ki sahada biseyler yapsın kimsenin umrunda olmazBabasına da 200 vermişler gelir bu teklife. Nerede bulacak bu kadar keriz yönetim.
Oynayamaz oynatmazİyi oynarsa kimse bisey demez kötü oynarsa gömülür, yeter ki sahada biseyler yapsın kimsenin umrunda olmaz
En son gueye büyüsü yaptımabv sergen
İyi oynarsa oynatır neden oynatmasınOynayamaz oynatmaz