- 2 Temmuz 2011
- 136.946
- 58.247
- 5.338
Can Armando sanırım haber yollayan
Lookman kaç kere yollamış ama bizde öyle bi istek yok anladığımız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
35 yasina girecek yazin artik MLS'e dogru yol alir. Bizde Ilkay varken ikinci defa yasli oyuncu almazlar artik.Yazin yapilacak belli
1. Antoine Griezmann
Julian Brandt gelsin direkt yav10 numaraya içi geçmiş yerine genç alalım.
Julian Brandt'in genç hali iyi olurdu. Veya Dybala gibi golcü birini bulmak lazım.
Madem paramız var adam akıllı birini alalım.
"Hem ikinci yarı fikstür avantajı"Asensio gittiği her takıma katkı vermiş bir isimdi ve onu almaları gerçekten hoş olamamıştı. Trossart şimdi ismi geçti süper topçudur Fener'e gelmesini hiç mi hiç istemem ama zaten Arsenalde sürekli oynuyor bu sezon .
Ben yazılanlardan farklı olarak Geunduzi' bin çok sıradan bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Ki fenerin ihtiyacı olan bir profil de değil bence. İsmail, Edson, Geunduzi denkleminde oyunu kim kuracak , ikinci yarı düşmemek uğruna Kadıköy'de full kapanacak takımları hangi oyun kurucu açacak merak konusu.
Diğer taraftan fenerin şampiyonluk şansını bizden çok daha fazla görüyorum. Hem ikinci yarı fikstür avantajı hem de saha dışı genel konjektur gereği büyük ihtimal fener şampiyon olur...
2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Normalde geç gelmesi iyi bir şey diye düşünüyorum AlimNe Armandoymuş be arkadaş. Bir türlü gelemedi.
Keşke gelse 1-2 sene gözümüzün pası silinir Mertens sonrası cuk olur21i sonrasi girezman gündem olur
Atletico madrid amerikadan teklif bekliyo
Resmi aciklama yapilmayacak miydi te Allah'imAllah bilir bunlar şimdi utanmadan can armando için resmi açıklama da yaparlar
Bir an Trump demeci okuyorum sandımCan Armando'yu 10 yıldır takip ediyorum. Harika bir oyuncu aldık.
Neden layk atmadin
Sadrim son günlerde sürekli profil fotosu değiştiriyorsun bu son derece flörtöz bir hareketAllah bilir bunlar şimdi utanmadan can armando için resmi açıklama da yaparlar
Geçen yazdan beri istiyordumJulian Brandt gelsin direkt yav
Herifi düşük maaşla ikna edip kalsın diye uğraşıyorlar
Teklif yokmuş şu an brandte
Yaw ne resmi açıklaması antrenman bilgilerinin altına bu arada canla sözleşme imzalanmıştır diyip geçeceksinResmi aciklama yapilmayacak miydi te Allah'im