Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 numaraya içi geçmiş yerine genç alalım.
Julian Brandt'in genç hali iyi olurdu. Veya Dybala gibi golcü birini bulmak lazım.
Madem paramız var adam akıllı birini alalım.

10 numaraya içi geçmiş yerine genç alalım.
Julian Brandt'in genç hali iyi olurdu. Veya Dybala gibi golcü birini bulmak lazım.
Madem paramız var adam akıllı birini alalım.
Julian Brandt gelsin direkt yav

Herifi düşük maaşla ikna edip kalsın diye uğraşıyorlar

Teklif yokmuş şu an brandte

Asensio gittiği her takıma katkı vermiş bir isimdi ve onu almaları gerçekten hoş olamamıştı. Trossart şimdi ismi geçti süper topçudur Fener'e gelmesini hiç mi hiç istemem ama zaten Arsenalde sürekli oynuyor bu sezon .

Ben yazılanlardan farklı olarak Geunduzi' bin çok sıradan bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Ki fenerin ihtiyacı olan bir profil de değil bence. İsmail, Edson, Geunduzi denkleminde oyunu kim kuracak , ikinci yarı düşmemek uğruna Kadıköy'de full kapanacak takımları hangi oyun kurucu açacak merak konusu.

Diğer taraftan fenerin şampiyonluk şansını bizden çok daha fazla görüyorum. Hem ikinci yarı fikstür avantajı hem de saha dışı genel konjektur gereği büyük ihtimal fener şampiyon olur...

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Hem ikinci yarı fikstür avantajı"

Saha disi konjonkturu bilmem ama su lafi demekten bikmadi insanlar. Gectigimiz senelerde de fikstur avantaji hep fb'de dediler. Sonuc? Ayrica bizim sahamiza gelecekler, yen o maci puan farkini 6 kabul edelim.

Scoutluk ayrı meziyet + para peşinde koşan menajer scoutlari olmamalı.
Güvendiğin birini bulup gerekirse Arjantin'de yaşayacak. Her şeyini karşılayacaksin. Sonra Porto filan almadan yeni Dybala veya Julian Alvarez'i bulacaksın.

Resmi aciklama yapilmayacak miydi te Allah'im
Yaw ne resmi açıklaması antrenman bilgilerinin altına bu arada canla sözleşme imzalanmıştır diyip geçeceksin

İstersen bi de şöyle resim çektirsinler

images (1).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt