Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7 - 8 milyon maaş ne Onyedika hak eder ne de 2 Pape eder.

Hangi 2 lik adama 7-8 verip piyango vurduracaz acaba o şanşlı kişilik kim

hayır city taraftarı olsam hiç öyle bir şey demezdim çünkü city rotasyon yaparak oynuyor sürekli.Bizim hocaya kalsa 60 maça da aynı kadroyla çıkacak ödü kopuyor başkasını oynatmaya , fb bile yapıyor rotasyonu.Biz rotasyon yapsak ben de isterim herkes gelsin diye.Bizde hoca anca katkı veren oyuncuyu da oynatmak için sistem değiştiriyor.Gouri gelsin bir iki maç katkı yapsın hemen 442 falan oynamaya çalışırız
Okan Buruk yuzunden boyle dusundugunu anliyorum da o da artik uyanmistir diye dusunuyoruz sonucta ligin ilk devresinde surekli ayni 11 ile olmayacagini anlamistir artik.

Mecbur rotasyon yapacak hele 3 kulvarda yarismaci bir takim yaratmak istiyorsa, o yuzden alacagin oyuncu da ilk 11 seviyesinde olacak kalite olarak mesela Gouiri olur baskasi olur bilemem ama bunlari alip geleceksin. Yoksa kenarda susup otursun diye birine bakacaksak al iste Ahmed var uslu uslu oturuyor.

Burhan Can Terzi: “Lemina, bek’e alternatif görüldüğü için bek hamlesi düşünülmüyor.”

su komik ya :ROFLMAO:
Lemina defansta oynar defans düşünülmüyor bekte oynar bek dusunulmuyor. Bek almasınlar zatende. Bu kafayla gittiği için kadro dar kaldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt