Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.375
- 39.410
- 2.953
Niye bukadar negatifsin dayiHe 1 tane buldularda 4 tane genç bulacaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye bukadar negatifsin dayiHe 1 tane buldularda 4 tane genç bulacaklar
Onyedika kimki 8 alacak. Rubin nevesi alak ozamanOnyedikaya 8m euro maaş vereni topugundan vururrum.
Uçmuş buBurhan Can Terzi: “Lemina, bek’e alternatif görüldüğü için bek hamlesi düşünülmüyor.”
su komik ya![]()
Galatasaray’ın alacağı orta sahanın maaşı, 7-8 milyon seviyelerinde olacak nasıl bir oyuncu olacağını siz hayal edin. (Burhan Can Terzi)Kime 7-8 maaş vermişiz?
Ben bu işin sonunda bariyerler görüyorum. Cuesta goruyorumNiye bukadar negatifsin dayi
Ruben Singo ya 5 verdiğimizi duyarsa en az 15 ister Güneyim geri vitesimOnyedika kimki 8 alacak. Rubin nevesi alak ozaman
City taraftari olsan Semenyo alindi ama o nasil oturacak yav yedekte mi diyecektin yine?
Te Allahim yeni moda herhalde bu bizim taraftarda.
Balon falan değil hocam ayıp oluyor
Armandoyu almışız oley bee
Ts çok iyi stoper almış
Okan Buruk yuzunden boyle dusundugunu anliyorum da o da artik uyanmistir diye dusunuyoruz sonucta ligin ilk devresinde surekli ayni 11 ile olmayacagini anlamistir artik.hayır city taraftarı olsam hiç öyle bir şey demezdim çünkü city rotasyon yaparak oynuyor sürekli.Bizim hocaya kalsa 60 maça da aynı kadroyla çıkacak ödü kopuyor başkasını oynatmaya , fb bile yapıyor rotasyonu.Biz rotasyon yapsak ben de isterim herkes gelsin diye.Bizde hoca anca katkı veren oyuncuyu da oynatmak için sistem değiştiriyor.Gouri gelsin bir iki maç katkı yapsın hemen 442 falan oynamaya çalışırız
Beyler Fransa ligini @İlker Atasay çok yakından takip ettiği için bilhassa Amine yi ona sordum. Verdiği cevaptan da anlaşılacağı üzere nokta atış bir transfer olacak![]()
Lemina defansta oynar defans düşünülmüyor bekte oynar bek dusunulmuyor. Bek almasınlar zatende. Bu kafayla gittiği için kadro dar kaldiBurhan Can Terzi: “Lemina, bek’e alternatif görüldüğü için bek hamlesi düşünülmüyor.”
su komik ya![]()