Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_4696.webp

Adam her maç şov yapıyor. 1 sezonda zar zor 30 gol atan udinesede son 2 maçta 2 gol mıazzam bi olay

Her maç şov? Öncelikle bir önceki golü 29 Kasım'da görünüyor, yani "son 2 maçta 2 gol" doğru değil gibi. Hadi doğru olsaydı, her ligde her takımda denk gelir üst üste 2 maçta birer gol atabilirsin yani. Denk geliyor kazma stoper bir 90dk'da hattrick yapıyor. Bir hücum oyuncusunun 180dk'da 2 gol atması hiçbir şartta tek başına "muazzam bir olay" değildir. Çok anlamsız.

Genel performans önemli tabi lig genelinde. Onda da ligde 17 maçta (15'i ilk 11) 5 gol 1 asist. en fazla fena değil denebilir belki önceki sezonlara kıyasla ve oynadığı takımın seviyesine göre, bana göre düzenli 11 çıkıyor olması bile olumlu olurdu zaten ama "her maç şov yapıyor" yine saçma duruyor.

Pape Sarr o kadar iyiyse gerekirse 40 ver. O paralara lades atılmamalı

Bütün isabetli pasları tek videoda toplamadılarsa müthiş pasör

Bilde göre
1 mio bonservis
3.5 yil sözlesme

Sözlesme az degil mi

Ben beğendim şahsen. Çalım konusunda repertuvari zayıf. Sol dış kendine göre calimlari genelde. Fiziği iyi biraz daha hizlanirsa barış 2 olur

Şu videoyu izleyip nasıl Barış'a benzettiniz acaba? Barış'ın tam zıttı gibi bir profil var videoda resmen. Video hemen hemen tamamen ince tekniği, teknik çalımları ve pasları üzerine. Barış'ın en zayıf iki özelliği bunlar. Fiziği de fena değil ama Barış gibi bir anomali olacağına dair emare yok...

Bu doğru, ama 30'luk bir güçlenme gibi gelmedi bana. 30 Veriliyorsa mesela Lucas-Lemina yerine kesin oynar diyebileceğimiz biri olmalıydı. Fb için güç katacaktır, para da onların yani biz kendimize bakmalıyız tabii

Ne kadar derinden oyun kurabildiğine bakar ne kadar katkı sağlayacağı. Yoksa pres gücü falan filansa İsmail Yüksek de vardı ellerinde. Ha tabi daha bol alternatif, vs ille faydalı olur da...

Bu Abdu baya komik bir çocuk baya bildigin fenomen oldu burda reklam yüzü vs oldu ama takım içinden bilgiler alabiliyor ayrıca bazı oyuncular ve yöneticilerle de baya yakın iletişim halinde Osimhen ile youtube challenge de yapmıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt