Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne 10 milyonu ne dennisi maestrosu

1-2 milyona 2 milyon tane var bunlardan
2 milyon tane olduğunu ben de biliyorum
Ama son dakika cuesta alan bir yönetim var
Ayın 28'ini falan beklemenin de konuşulduğu bir ortamda
Çok da beklentiye girmemek lazım
Sol Kanat santrafor yedeklemesi ve orta saha hemen bitirilmesi gereken transferler

Dennis derim göztepede kendi çapına göre basan ileride oynayan bir takım o yüzden bizim oyun planına ayak uydurması daha kolay olur bence
Dennis enerji olarak çok şey vadediyor
Maestro'da iyi top saklıyor vücudunu iyi konumlandırıyor
Yukarıda da yazdım cuesta alan bir yönetim bu sezon ne kadar planlı olabilir diyorum
Iki oyuncu da kontenjana uyar seneye bu da onemli

Avrupa maçlarını beklemeye gerek olmayan Ugarte ve Neves var gibi.
Milan da Avrupa'da yok.

Musaba iyi transfer o paraya, ellerindeki kanatların hepsinden formda olduğu da kesin.

Rotasyon topçusu diye alırsın, çalışırsa belki 11e girer.

Ayrıca bizim alacağımız rotasyon topçuları da böyle olmalı, başarıya aç mümkünse genç, baskıyı kaldırabilen ve fizik kalitesi yüksek.

Union SG diye bir takıma iki eksik olunca içerde maç veren takımız, heriflerin kadrosu 11 tane herhangi bir adamdan oluşuyor, böyle giderse ŞLyi de aynı puanda falan bitiricez, ona 20 buna 30 vermekle olmuyor bu işler kısacası.

Görüyoruz 20-30 verilenlerin hallerini

Iwobi aradığımız tipte bir os aslında ama gündeme gelmiyor.

inşallah oğuz aydında olduğu gibi bunda da yanılırsın ve febe umarım bundan da gram fayda edemez hayırsız olsun inşallah
Neyde yanıldım Oğuz’da, yemin ederim yorum yapmaktan bıktırdınız insanı artık, sanki ben ne dediğimi bilmiyormuşum gibi.

Ona vermediğin 6yı gidip Kutucu’ya verdin kimin hangisinden daha fazla verim aldığı ortada.

Neyde yanıldım Oğuz’da, yemin ederim yorum yapmaktan bıktırdınız insanı artık, sanki ben ne dediğimi bilmiyormuşum gibi.

Ona vermediğin 6yı gidip Kutucu’ya verdin kimin hangisinden daha fazla verim aldığı ortada.
kutucuya devre arası verdik o parayı ve eğer oğuzu alsaydık belki o yetenksiz yüzünden şuanda yunustan ve hatta barıştan olacaktık.

kutucuya devre arası verdik o parayı ve eğer oğuzu alsaydık belki o yetenksiz yüzünden şuanda yunustan ve hatta barıştan olacaktık.
Yoo olmayacaktık, mis gibi rotasyon topçusu olacaktı. Oğuz kimde Barış’ı kesecek. Sallai fahiş maaşa alındı noldu Yunus’u mu kesti geçen sene, Yunus tokatlayarak aldı formayı

Aksine tam Okanlık topçuydu ve en kötü bekte verim alacaktık Sallai gibi. Devre arası gelmesi birşey değiştirmiyor Kutucu’nun, alınan verim sıfır.

Yoo olmayacaktık, mis gibi rotasyon topçusu olacaktı. Oğuz kimde Barış’ı kesecek. Sallai fahiş maaşa alındı noldu Yunus’u mu kesti geçen sene, Yunus tokatlayarak aldı formayı

Aksine tam Okanlık topçuydu ve en kötü bekte verim alacaktık Sallai gibi. Devre arası gelmesi birşey değiştirmiyor Kutucu’nun, alınan verim sıfır.
oğuzun suratında jest ve mimiklerinden aynı halilde olduğu gibi bir negatif enerji var biz onu transfer sezonunun ilk gününde febye kaptırdık gelse ben faydadan çok daha fazla zarar vereceğini düşünüyorum.Çocuk alanyada kanattı febede mevkisiz birine dönüştü şuan ne kanatta iyi ne bekte rezil bir halde, sallai en azından sağ bekte gayet başarılı bence

Gidin aralı alın lan işte ne musabası. Yaşı genç değil yabancı kontrnjanı kapsıyor, seneye sayı düşme olasılığı var her yönüyle belirsiz bi transfer

Aralı kapıp getirin bize sola barışla rotasyona girecek adam lazım

Veya parayı direkt kanatta da oynayabilen bi 10a sıkın

6 numara
Forvet
Sonra da eğer Bodo elenirse Hauge'yi alırım.
Hatta Fransa liginden genç sol stoper alıp köşeme çekilirim.

Bu Ugarte'ye United'lılar fena çöp çekiyor. Bunlar zaten oyuncu öğütme makinesi ama yine de düşündürücü.

Gidin aralı alın lan işte ne musabası. Yaşı genç değil yabancı kontrnjanı kapsıyor, seneye sayı düşme olasılığı var her yönüyle belirsiz bi transfer

Aralı kapıp getirin bize sola barışla rotasyona girecek adam lazım

Veya parayı direkt kanatta da oynayabilen bi 10a sıkın
İstatistik mini etek gibidir derler ama adam 17 maçta 5 gol 11 asist yapmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt