Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sörloth iyidir kötüdür, fayda verir vermez konusunun yanısıra, bu fener harbi adam olmaz.

başkanları değişiyor, onlarca teknik direktörü değişiyor, karar verenler değişiyor ama kafa değişmiyor.

hala daha türkiye liginde geçmişte perform vermiş, zamanında diğer büyük takımlarda oynamış heriflere gidiyorlar. dünyada başka yabancı oyuncu kalmamış gibi...
reis 3 senedir darlıyorlar onu. adam kabul etmiyor başka kimseyi alamıyorlar zaten

Bu tür mesajları neden fenerlilerden duymuyoruz?
Bosver aga. Yarın baştaki kuyruğunu kıstırıp gider. O zman sağlam bi denetleme gelir. UEFA bu konuda acayip katı basar 2 sene men. Böylesi gelecek adına daha iyi. Tescilliler zaten tescilli daha ne olabilir der. Ahmak herifler kumpas diyor kendi evrenlerinde. Şike yaparlar kumpas koko çekerler kumpas. Kumpas FC Desingned by Tescilliler

Vasconun ezeli rakibi kimse brezilyadan bi ali naci küçük bulun cuestayla ilgileniyolar diye haber yaptırın alsınlar ışık hızında bonservisinin tamamını

Ben mi söyleyecem bunu da olm biraz uyanık olun la

Maestro yanlış güzelleniyor. Bu adamı geçen seneden beri alalım diyorum ama asla bi 6 numara falan değil üstüne ilk 11 oyuncumuz hiç değil. Bu adam sadece rotasyonda topla dribling yapabilecek, ön alan baskısına yardımcı olabilecek genç atletik bir oyuncu, bu kadar. Daha fazlası asla değil. Lemina veya Torreira'nın ikamesi de asla olamaz. Yani Torreira yok ama Maestro var en azından diyemezsiniz, aradaki fark dağlar kadar.

Yani adamı Busquest gibi anlatıp durmayın.

Bay/sallai-osi/icardi-sane/arias
Yunus/arias
Torreira/sara-dennis/lemina
Eren-apo-sanchez-sallai/singo​

Ugarteye para yoksa Dennis mi maestro mu?

Ben dennis isterim + arias

Fizik güç olarak sınıf atlarız
Ariasın oyuncu profili itibariyle bizde başarılı olmama ihtimali çok düşük

CWCde izleyip çok beğenmiştim niye ilgimiz yok anlamıyorum

Dennisin olduğu maçları izledim ama dikkat etmemişim demek ki gözüme çarpmadı

Bu maestro benfica altyapıliydi galiba B takimı oradan gelmisti adanaya. Ama alanyadan adam istemem oturtmadan satmaz o herif birini 10 falan da çok uçuk iki oyuncu içinde hem maestro hem dennis için

Sıralı şekilde

1. Lemina tarzı orta saha
2. Forvet arkası / 2. Forvet
3. Sağ Bek (Alternatif)

Sağ bek alınırsa Singo bek yerine stopere de alternatif olabilir.

Stoper alınması şu aşamada 30 milyon verip mevkisini tam anlamadığımız Singo varken mantıksız.

İlk iki madde olmazsa olmazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt