Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
İyi geceler 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çocuğa tesisi gezdirmişler bi de takımla antrenmana çıkarmışlararmando kardesimizi GS formasiyna gormeyi arzu ediyoruz
çocuğa tesisi gezdirmişler bi de takımla antrenmana çıkarmışlar
fakat daha teklif yapmamışlar
biri kapacak diye çok korkuyom carmandoyu
O elemani almaya gerek yok oynamayacsk çunkuçocuğa tesisi gezdirmişler bi de takımla antrenmana çıkarmışlar
fakat daha teklif yapmamışlar
biri kapacak diye çok korkuyom carmandoyu
Kelleden atma2 ocak gibi Nkunku'yu açıklarız.
Ilk 24 giremezsek transferi heralde ona göre yapacaklar, ilk 24 bonservisli oyuncu ,24 disi kiralik.Niye Atletico maçını bekliyoruz ki? İlk 24e girsek playofflarda abuk subuk güçlü bi rakip gelecek iki maç daha oynayıp döneceğiz.
Antrenmana katılmaması saygısızlık ama. Adam haklı.'serbest kalma bedeli' kavramı varsa, kulübü ile iletişime geçmek zorunda değil ki fb? ben mi bir detayı kaçırıyorum? bedeli nakit ödemeyi tercih edip, pekala ilk önce oyuncu ile iletişime geçmiş olabilirler. bir sorun gözükmüyor bence.
İlk 24le ligin transfer stratejisi aynı olmalı derim. İkisine de 50 milyonluk topçuya gerek yokIlk 24 giremezsek transferi heralde ona göre yapacaklar, ilk 24 bonservisli oyuncu ,24 disi kiralik.
Bir de bu fb sempatizanı moderatörü (!) yılın moderatörü seçiyorsunuz. Yazık @gscforumüyeleri'serbest kalma bedeli' kavramı varsa, kulübü ile iletişime geçmek zorunda değil ki fb? ben mi bir detayı kaçırıyorum? bedeli nakit ödemeyi tercih edip, pekala ilk önce oyuncu ile iletişime geçmiş olabilirler. bir sorun gözükmüyor bence.