Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garry topçu oğlu topçuydu da kuru çöpün önde gideniydi koşu hariç

Sen büyük takımsın sadece koşsun diye birini alamazsın,topu ayağına aldığında ribery gibi sane gibi rakibi katlaya katlaya gitmeli kanadın
Sanki sahaya çıkıp rastgele koşuyordu gibi yazmışsın. Herif atıyordu her türlü. Defans arkasına etkili koşu atabilen adamlar bu ligin her zaman bugudur. Öyle rast gele koşarak mı yaptı yani o istatistikleri. Bugün 15-16 golle sezonu bitirecek kanat al bakalım alabiliyor musun. 11'inde ne kadar fazla farklı yetenek repertuarı olan oyuncu olursa o kadar iyi. Bir kanadın teknik, oyun kurucu ise, zaten diğer kanadın normal şartlarda farklı tarz olmalı ki rakiplerinin önlem alması zorlaşsın ve farklı çözümler üretebil. Bugün Onyekuru tarzında birini bulsam gözüm kapalı alırım. İlla 11 için olmasına gerek de yok.

Ben artık Vecino, Cuesta gibi facialar yaşamaktan bıktım şu orta saha işini 2 Ocakta çözüp arkamıza yaslanalım bir kez kulübün gerçekten ders aldığını bir planının olduğunu görelim.
Keşke demek istemem ama

Keşkee o dersi alsak renktaş

Hiç umudum yok

Yine son günlere bırakırız

Zaten Okan hocanın açıklamalarda o minvalde

Sezonun ilk devresini 1. bitirene de bir kupa vermeleri gerekiyor. En azından oyunculara madalya sonuçta ocakta transfer olma ihtimalleri var. bu başarıdaki emekleri ne olacak hiç düşündünüz mü

Ugarte inmedigi surece

Okan buruk istifa
dursun ozbek istifa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt