Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren 1. transfer
Ahmed 2. transfer

1766352485400.webp

Yetistiremiyoruz , gelistiremiyoruz?
Parlatip pazarlayamiyoruz? Bitanesinson gun gitcem diye zararina satildi, digeri 1 sezon sonra arabistan diye tutturdu?

Ne oynasin diye kiraliyoruz ne meyvesini topluyoruz?

Bununda sebebi "ligde kaybetmemek gerekiyor" mu mesela?

Sonra neden "alalim" oluyor. Yapilanma ve dar kadro mantalitesi olmasa alalim alaim kaynamaz ortalik?

Ugurcana 36 M kim onayladiysa butcenin o hesabini versin mesela.

Devre arası karavana hücum oyuncusu atmaktan yoruldum artık

Hemen yarından tezi yok Onyekuru yu getirsinler. Herif resmen şeyine takmıyor gençleri bizden teklif bekliyor.

Lemina yı yangın yaparak aldırdık Onyekuru yuda aldırmamız lazım.

Stoper, sol kanat ve forvet oynayan bir orta saha alırsak tüm sorunlarımız çözülüyor. 4 in 1. Eski atari oyunları gibi transfer stratejilerimiz.

Oooo başlamış hayırlı uğurlu olsun ekibimize güç verecek isimler gelmesini diliyorum inşallah

Stoper de gelmesi lazım hemen, Super Kupa maçlarında stoper oyuncun yok hep Abdülkerim ve Sanchez ile nereye kadar?

Haluk Yürekli''Umut Tohumcu kiralık+opsiyonla transferi düşünülüyor.Berkan'ın yerine düşünülüyor bu transfer.''

Lookmanı da elimizden kaçırdık sağlık olsun. Bu sayede keremden faydalanamayacaklar.!!!!

Defans ve orta saha’ya yüksek maliyetli topcu alinmasina karsiyim

Stoper da zaten sanchez ve abdulkerim banko oynuyorlar,herhangi bir sakatlikta singo ve lemina da var yani o bölge’ye alinacak oyuncu düsük maliyetli olmali

Orta saha da berkan’i madem rotasyon da kullanmadik ve kullanmayacagiz ozaman onun yerine de yine rotasyon’a dahil olacak bir oyuncu’ya ihtiyacimiz var

Ama hucum bölgesi icin en az yunus ve baris kalitesinde bir oyuncu’ya ihtiyacimiz var bana göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt