- 16 Haziran 2010
- 203.829
- 155.795
- 6.838
Antoine Semenyo icin United ve City ilk resmi tekliflerini yapti (Romano)
- serbest kalma bedeli 65 milyon pound, son tarih 10 Ocak.
- serbest kalma bedeli 65 milyon pound, son tarih 10 Ocak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kac defa diyecegim sag beke gecip tekrar oraya alistiracaksin Italya'daki oldugu gibi. Yasi genc dogru bir antrenman metoduyla olmayacak birsey degil tekrar eski pozisyonuna alistiracagiz fizik olarak.30 MİLYON EURO ÖDETTİ BİZE ?!
tabii işinize gelmeyince yokmuş gibi yok sayın!
Okan Buruk bu ne idüğü belirsiz adama 30 milyon euro ödetti?!
ne yspacağız biz bunu
Sakatlanmadan önce 50-60 milyon eurolar deniyordu bir sakatlanınca adama futbolcu değilmiş sanki oynadığında kötü oynamış gibi yorumlar yapılıyor. Değişik insanlar.Yav sakatlanmasaydı Singo şu an baş tacı edilmişti. Liverpool maçında kucağa aldı karşısına kim gelse.
Ligde oynadığı her maçta rakiplerine çocuk muamelesi çekiyor öyle bi fiziksel üstünlüğü var
Sakatlıktan döner ve yine taş gibi oynar inşallah
Kac defa diyecegim sag beke gecip tekrar oraya alistiracaksin Italya'daki oldugu gibi. Yasi genc dogru bir antrenman metoduyla olmayacak birsey degil tekrar eski pozisyonuna alistiracagiz fizik olarak.
Bu nasıl forvet abi merkez orta saha 10 numara forvet herif her yerde oynamış full paket Okan hoca görmesin bunu jeremy jeremy diye gezer tesislerde20 yasindaki Ekvadorlu forvet Jeremy Arevalo'nun serbest kalma bedeli 7 milyon euro. Frankfurt, Roma, Udinese gibi takimlar Ocak ayinda transfer etmeyi dusunuyor. (Plettenberg)
Tek tuk maclari var sagbekte son 2 senesine bakarsak, genel olarak stopere gectiginden beri daha da kuvvetlenmis fizik olarak. Bizdeki beklerden ucup gitmesini bekledigimiz icin o kivama getirmek gerekir diye anlattim durumu.Alistirmak derken? Herif Monacoya gittiginden belli milli takimda devamli olarak sag bek oynamis ve Monaco'da iki senede 8 kere sag bek olarak oynamis. Bir oyuncu nasil orijin yerini unutur ve oraya geri alismaya lazim durumda kalir? Baska takimlar Orta Saha oyuncusunu, stoperini sag beke cekiyor ve herifler sorunsuz orda sezonu kaldiriyor.
Ben Singo'yu yazina kadar dogru dozla kullanip (mesela en fazla 2 mac üst üste oynatarak) piyasasini yükseltmeye calisip direk satardim. Bir oyuncunun seviyesi ligin üstünde olsa bile, o adam oynayacagi yeri kaldiramiyorsa ve sezonun 40-50% kaciracaksa, bizim icin lüks olur. Hele Singonun bonservis ve maasi aklimizda olursa.
Sallai nin caliskanligi taktir edilmeli tabi ama Singo oynadigi zaman tartismasiz buyuk takimlarda oynayacak potansiyelde oldugunu hissettiriyor ayni izlenimi zamaninda Boey de veriyordu maliyetlerinden bagimsiz olarak soyluyorum.Singo Monaco doneminde surekli sakatlanan bir oyuncu olmamis talihsizlik gozuyle de bakaniliriz zamanda verebiliriz.Singo oynadığında kaç kere sprint atmıştı ki 1-2 kere anca atağa katılıyodu şalai bunun 5 maçta attığı sprinti 45 dk da atıyo
Dünyada kası olan tek sporcu singo sanki,elinde tank var ama çalıştırınca bozuluyo lan ne diye aldın o zaman