Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: Galatasaray yönetimi Galatasaray Mağazacılık A.Ş yi halka açmayı planlıyor. SPK ya başvuru yapılacak. halka arz dan yönetim 150 milyon dolar gelir bekliyor. ayrıca enerji A.Ş şirketi kuruluyor. buradan da Galatasaray yönetimi yıllık 30 milyon dolar gelir bekliyor.

Bu dönemde yedek ağırlıklı transfer kovalayacağız muhtemelen. Gelen 6-8 numara bile ilk 11 olmayabilir

sadece ortasaha ve forvet ısterım

Basin toplantisini gordum tekrar.

Kocaeli maglubiyeti ile baslayan surecte sakatlar eksiklikler...

Kadroya gelecekler CL son iki macinda oynayamyacak ama kupa vs...

Hocam yani, temmuzfa osinsurecinden sonra koskoca 1 ayda hadi singo isi pahaliya patladi peki. Kaleci pahaliya neden patladi. Ek kontenjan varken neden kullanmadik.

Sakatlik vs derken jelerti niye kiraladik u23 kontenjanindan. Bunlara deginmen gerekir.

Hic hata yaptik, olanlamada eksik kaldik demek yok, orada ozelestiri beklerim.

CL de averaj problemi yasayip 2 maglubiyete cikamazsak gorecegim o zaman. Zaten ciksak bile zorlu bir turda olacagiz. Kisaca "lig onemli" modu acilir subatta klasik dongu.

Umarim bana kapak olur

Basin toplantisini gordum tekrar.

Kocaeli maglubiyeti ile baslayan surecte sakatlar eksiklikler...

Kadroya gelecekler CL son iki macinda oynayamyacak ama kupa vs...

Hocam yani, temmuzfa osinsurecinden sonra koskoca 1 ayda hadi singo isi pahaliya patladi peki. Kaleci pahaliya neden patladi. Ek kontenjan varken neden kullanmadik.

Sakatlik vs derken jelerti niye kiraladik u23 kontenjanindan. Bunlara deginmen gerekir.

Hic hata yaptik, olanlamada eksik kaldik demek yok, orada ozelestiri beklerim.

CL de averaj problemi yasayip 2 maglubiyete cikamazsak gorecegim o zaman. Zaten ciksak bile zorlu bir turda olacagiz. Kisaca "lig onemli" modu acilir subatta klasik dongu.

Umarim bana kapak olur
Yönetim ve hoca şuan bence net olarak şu kafadalar.

Şl de garanti oynayacağımız 2 maçta zaten yeni transferler oynayamayacak, ilk 24 e kalırsak da orada eleniriz (ne acı), o iki maç için de seçim öncesi maliyete girmeye gerek yok. Yaşadığımız sakatlık/eksik/afrika kupası (zaten yok) vs gibi şeyleri de 2. yarı yaşamayacağız, ondan topa basalım.

Yönetim ve hoca şuan bence net olarak şu kafadalar.

Şl de garanti oynayacağımız 2 maçta zaten yeni transferler oynayamayacak, ilk 24 e kalırsak da orada eleniriz (ne acı), o iki maç için de seçim öncesi maliyete girmeye gerek yok. Yaşadığımız sakatlık/eksik/afrika kupası (zaten yok) vs gibi şeyleri de 2. yarı yaşamayacağız, ondan topa basalım.
Burada problem neyse bu sezon ,bu transfer butcesi ve luksuyle cok daha farkli pozisyinda olmaliydik.

Olsak tff ibrahim haciosman falan 50 takla atsa umrumuzda olmazdi

Su an hocanın yapmayı düşündüğü tum transferleri yaz döneminde yapmis olsaydi muhtemelen ucl de çoktan garantilemistik ligte de daha az puan kaybımız olacaktı,devre arasında da belki 1 oyuncu bile yetecekti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt