Ulaş Metin
10 Numara!
- 10 Ocak 2025
- 11.536
- 6.379
- 1.073
Kgümrük kışın ortasında maç Olimpiyatta. Allahtan devre sonrası ilk maç değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Samsun taraftari olsak guzel derdim. (messi haric)celil yüksek-maestro-zeki çelik-armand laurente-lionel messi(bonus) ile transı kapatalım derim
Demek bütçe 180 milyon euro.
180 ÷ 30 = 6
yazdığım isimler rotasyon için admirim 11 için ben çok büyük hamleler beklemiyorumSamsun taraftari olsak guzel derdim. (messi haric)
ahmed Kutucu da döktürüyorduYavşaklar akıllanmışa benziyor
Bi ara hep biz yapardık devre arası riske girmeye gerek yok.. Ligi tanıyan bilen alışmış hazır topçu getirirdik Necati falan.
Maestro, Musaba alıcaklar gibi ikisine toplam 10 milyon euro diyorlar + bartuğ kiralık
Yavşaklar akıllanmışa benziyor
Bi ara hep biz yapardık devre arası riske girmeye gerek yok.. Ligi tanıyan bilen alışmış hazır topçu getirirdik Necati falan.
Maestro, Musaba alıcaklar gibi ikisine toplam 10 milyon euro diyorlar + bartuğ kiralık
takım elbiseyi çekip agent smith gibi ortalıkta dolanmaya başlar yakında yine bir güneş gözlüğü eksikEğer işimiz gevrekçi apoya kaldıysa yaş
Ekli dosyayı görüntüle 309977
Mesele kimin transfer edileceğinden çok kimin transfer edeceği...
Uruguaylıymış genlerimiz tutuyor yarın başlasın o vakitRezalet diyorlar. Tek güvencemiz Manu'nun herkesi köreltmesi