Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasan sen güveniyormusun kavukçu başkanlığındaki bir transfer komitesine
Güvenip güvenmeme farklı bir mevzu. Ben her zaman profesyonel bir SD ve ekibi olması taraftarıyım. Lakin beğenip beğenmemeden bağımsız bir GS yöneticisine böyle bir görselle aşağılamak yanlış.

Boey'i satsınlar da 5 milyon alalım diye takip ediyoruzdur

1 daha ekler Musaba'yı alırız

Bu kirli düzende ttfsi osu busu topu tüfeği tankı her ne şekilde gelirlerse gelsin
Biz Okan Buruk’u savunacağız

Annesi Alman Babasi Türk Anneannesi Arjantinli Can Armando Maradona geldi mi?

Şu takımın orta sahasında 2 tane Lemina olsa, ligde kalan maçlarda gol bile yemez. Hala daha yok profil, yok 3-4-3, yok pasör, yok regista, yok FM profili diye diye mıy mıy topçulardan analiz kasıyorlar ya.

Paran mı var kardeşim? Profil belli. Git bir tane Lemina bul, al gel. Bir tane kadronda var zaten. Şampiyon ol. Bitti gitti yaa...

İkinci yarı üst üste Bjk dep-Başak-Göztepe dep-Ts dep rallisi denk geldiğinde göreceğim ben bu kadayıf orta sahayı...

Şu takımın orta sahasında 2 tane Lemina olsa, bu ligde gol yemez. Hala daha yok profil, yok 3-4-3, yok pasör, yok regista, yok FM profili diye diye mıy mıy topçulardan analiz kasıyorlar ya.

Paran mı var kardeşim? Profil belli. Git bir tane Lemina bul al gel. Bir tane de kadronda var zaten. Şampiyon ol. Bitti gitti yaa...

İkinci yarı üst üste Bjk dep-Başak-Göztepe dep-Ts dep rallisi denk geldiğinde göreceğim ben bu kadayıf orta sahayı...
Hucum mac, savunma kupa kazandirir 👍

6 veya 8 ve 10 olursa ve yedek 9 alırsak ben ikna olurum razıda olurum dün izlediğim Galatasaray tudor zamanı Galatasaray gibiydi ki singo lemina osimhen eren yokken üstelik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt