Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut gündoğan
İzet hajrovic
Endoğan adili
Lucas ontivero
Burdisso
Salih dursun
Koray günter
Oğuzhan kayar
Veysel sarı

images.webp

futbol scoutları açıklayın bu lookman ne ayak

finalde 3 gol atması acayip bir artı sadece winner topçular yapabilir

bir iki kere göz ucuyla denk gelmiştim hızlı topçu diye aklımda kalmış

bu çocuk 10 mu solsçıkmı teknikmi ?

Lookman kvara gibi osiye baglanti olabilirmi ihtimalinden kafa karistiyor ama o kadar hazirlayici degil daha bitirici bi tip.Bide atalantanin beklentisi cok ucuk deniyor onuda anlamadim.Herif sizle uzatmiyorsa 2027 de bitiyormus sozlesmesi satmak icin 2 trans donemi var onlerinde ne bu 40 50 isteriz tripleri lavuklar .

Lookman kvara gibi osiye baglanti olabilirmi ihtimalinden kafa karistiyor ama o kadar hazirlayici degil daha bitirici bi tip.Bide atalantanin beklentisi cok ucuk deniyor onuda anlamadim.Herif sizle uzatmiyorsa 2027 de bitiyormus sozlesmesi satmak icin 2 trans donemi var onlerinde ne bu 40 50 isteriz tripleri lavuklar .

30 milyona inmişler

finalde 3 gol atması acayip bir artı sadece winner topçuöar yapabilir

Skuat değilimde yine de yazayim reis. Sol açik da forvet arkası da oynayabiliyor hizlı skorer bir kanat forvet atalanta ya kadar o kadar da parlak bir adam degildi fulhamda falan takılmıslıga var. Burada gasperiniyle iyi bir oyuncuya donustu daha çok 28 yaşında 50 milyon işi bize çok

finalde 3 gol atması acayip bir artı sadece winner topçular yapabilir

6 numara direkt Lemina tipi olacak. Alan kapatıcı, yıkılmayan, driplingçi, mücadeleci.

8 numara Gedson gibi. 150 dk maç olsa koşan, ciğersiz ve driplingçi.

10 numara ise bildiğin magician olacak. Kısa bacaklı, driplingçi, dar alanda adam eksiltip, kısa adımlı ayak içi uzak köşeye şut. Ama fiziksel mücadelede de yıkılmayacak. Yere sağlam basacak. Mertens'in genç hali.

Şu 3lüyü bir kuramadık anasını satayım orta sahada.

Sol stoperi yedekleyebilecek biri lazım olduğunu inşallah teknik ekip görüyordur.

Asıl abdulkerime yedek yabancı stoper gelirse söverim genç olabilir gelip formayı alacak oyuncu olmalı. Yine obur sene gonderecegin oyuncu gelirse artık durmayın buralarda
Hocamiz okan oldugu muddetce oynamayan adam alınmamalı. Gelişir diyerek adam alınmamali çunku adam falan gelistirmek gibi bir derdi yok herifin bosa para dokmek olur bu.

Real Madrid ve Lyon, Endrick'in 6 aylığına kiralanması konusunda anlaştı. Kiralık anlaşmada satın alma opsiyonu bulunmuyor. (Romano)

Ugarte'ye Güney Amerikalı olması nedeniyle çok sıcağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt