Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ugarteye ilk bir Soorting Lizbon maçında denk gelmiştim ve hayran kalmıştım.Teknik Direktorleri de Amorimdi sanırım. Sonra PSG yaptı zaten oradan bir sezondan sonra Manu yaptı ama gidişat hiç iyi durmuyor. Formu sadece Lizbonda miydi bilmiyorum ama orda gerçekten iyiydi. Zorunlu olmayan opsiyonla kiralama iyi bir formül olabilir. Olursa olur olmazsa tekrar United malı olur sıkıntı olmaz ...

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ugarte dediğiniz kadar iyi mi?

Ugarte-Torriera-Yunus mu olur mesela ideal üçlü? Lemina yedeğe mı düşer? (Düşmesin yav).

Yedekleri de
Lemina-Sara-İlkay mı?

Ugarte-Torriera-Yunus mu olur mesela ideal üçlü? Lemina yedeğe mı düşer? (Düşmesin yav).

Yedekleri de
Lemina-Sara-İlkay mı?
Hakkında bildiğim tek şey biraz google bakarak Uruguaylı olması, onu görünce gelsin yaw oldum :asd:

6 numara direkt Lemina tipi olacak. Alan kapatıcı, yıkılmayan, driplingçi, mücadeleci.

8 numara Gedson gibi. 150 dk maç olsa koşan, ciğersiz ve driplingçi.

10 numara ise bildiğin magician olacak. Kısa bacaklı, driplingçi, dar alanda adam eksiltip, kısa adımlı ayak içi uzak köşeye şut. Ama fiziksel mücadelede de yıkılmayacak. Yere sağlam basacak. Mertens'in genç hali.

Şu 3lüyü bir kuramadık anasını satayım orta sahada.
Kim yener

Melo lemina
Sane sneijder ribery
Osimhen

Toreira emre
Hşaş hagi arda
İcardi

Yedekleri de
Lemina-Sara-İlkay mı?
Sağlıklı bir leminadan iyi değil ama o yokken onun yükünü hafifletip taşır ligimizde.

Arkadaşlar böyle bi kanal keşfettim. Çok efendi eli yüzü düzgün genç bir kardeşimiz kendisi. Birkaç videosunu seyrettim, sadece abone olarak bile bu güzel taraftarımıza destek olalım derim. :ka:

bu arada hakan çalhanoğlunu gram istemiyorum

gelip takımda ki aile ortamını bozacak çok NET

karakteri bozuk

Sanat camiasına da girdiler. Bu gece gazeteci-sanatçı-bir çok kişiyi alacaklar.

Geçen sene son 8 maçta sadece 2 gol yemiştik (6 clean sheet ile).

Özellikle ligin son virajında mücadele dozu iyice artacak. Orta sahayı dirençli yapmak lazım. Golü Osimhen, Sane, Yunus, Barış bir şekilde atar. İcardi bile bu haliyle atıyor. Yav Osimhen gibi bir santraforumuz var daha ne olsun. Önemli olan direnç ve savunma.

Sırf iyi pas atıyor diye pembe götlülerden uzak durup, Lemina/Gedson kasa driplingçi/mücadeleci canavarlardan devam.

En etkili çözüm bu bana göre.

şimdi herkes şunun benzeri olsun bunun benzeri olsun diyor ama kimse isim vermiyor

şimdi bana alabileceğimiz moussa sow tarzı santrafor/kanat, genç lemina veya gedson tarzı orta saha ve son olarak yunusa alternatif olacak ona benzer ya da mertens tarzı 10 numara söyleyin bakalım her ligi izleyen arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt