Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ugarteye ilk bir Soorting Lizbon maçında denk gelmiştim ve hayran kalmıştım.Teknik Direktorleri de Amorimdi sanırım. Sonra PSG yaptı zaten oradan bir sezondan sonra Manu yaptı ama gidişat hiç iyi durmuyor. Formu sadece Lizbonda miydi bilmiyorum ama orda gerçekten iyiydi. Zorunlu olmayan opsiyonla kiralama iyi bir formül olabilir. Olursa olur olmazsa tekrar United malı olur sıkıntı olmaz ...

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O ara neredeydi bilmiyorum ama Enzo Benfica'da iken hem Sporting hem Benfica çok iyi oynuyorlardı. 2022 23 sezonu ( Enzo devre arası Chelsea yaptı)

Geçen sene son 8 maçta sadece 2 gol yemiştik (6 clean sheet ile).

Özellikle ligin son virajında mücadele dozu iyice artacak. Orta sahayı dirençli yapmak lazım. Golü Osimhen, Sane, Yunus, Barış bir şekilde atar. İcardi bile bu haliyle atıyor. Yav Osimhen gibi bir santraforumuz var daha ne olsun. Önemli olan direnç ve savunma.

Sırf iyi pas atıyor diye pembe götlülerden uzak durup, Lemina/Gedson kasa driplingçi/mücadeleci canavarlardan devam.

En etkili çözüm bu bana göre.

eee sane yunus sakatlandı diyelim

napcan ozaman?

Hagi ve Taffarel'i olan takım kazanır. Karşıda da Henry'ler Overmans'lar vardı.

Bu çocukta iş var makul maliyete alırsak iyi yatırım olabilir.

şimdi herkes şunun benzeri olsun bunun benzeri olsun diyor ama kimse isim vermiyor

şimdi bana alabileceğimiz moussa sow tarzı santrafor/kanat, genç lemina veya gedson tarzı orta saha ve son olarak yunusa alternatif olacak ona benzer ya da mertens tarzı 10 numara söyleyin bakalım her ligi izleyen arkadaşlar
Bütçemiz nedir üstadım? Neyse ben yazayım:

Tel
Mainoo
Brahim Diaz

:asd:

şimdi herkes şunun benzeri olsun bunun benzeri olsun diyor ama kimse isim vermiyor

şimdi bana alabileceğimiz moussa sow tarzı santrafor/kanat, genç lemina veya gedson tarzı orta saha ve son olarak yunusa alternatif olacak ona benzer ya da mertens tarzı 10 numara söyleyin bakalım her ligi izleyen arkadaşlar
Tottenhamdaki pape sarr
Brahim diaz/Griezmann
Ilk dedigine çok oyuncu aklima gelmedi tam olarak olmasa da skorerligi ve hareketliliği ile lookman olabilir belki.

Yav TSL'nin bug'ı olan 2-3 tane adam alınsın yeterli. Üst düzey olmalarına gerek yok zaten takımımız komple hazır olduğunda sahaya çıkan ilk 11'in toplamı 500 kg daşşak ediyor.

TSL'de her zaman

1- Kütük bile olsa insan azmanı fizikli bi defansif oyuncu
2- Çok çelimsiz bir şey bile olsa dar alanda yağ gibi akabilen oyuncu
3- Koşabilen herhangi bi siyahi vatandaş

Bu 3'ünden al getir rotasyonda rahat et.

@Sadri Baykam 'ın yazdığı versus kadrolarda, herkesin en iyi ve formda halini düşünürsek, Lemina-Melo'lu orta saha asla yenilmez gibi ya.

isim vermek için düzenli olarak maç izlemen gerekiyor anca clde real city filan izleyebiliyıruz

kimse bu işden para kazanmıyor

nasıl vereceksin isim
ben gs maçı harici maç izleyemiyorum artık
fb maçlarını bile izleyemiyorum çok nadir

anca futbolcu ismi çıkınca youtubedan 5 daklık skill videosu bakabiliyor insan
birde tmye bakabiliyoruz

bu işden para kazananlar baksın adam gibi adam alsınlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt