Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada dün birşey acayip canımı sıktı

icardi sevgim avatarımdan anlayabilirsiniz

ama icardi överken osimhenin gömülmesi çok iğrenç birşey

burada değilde X de böyle twitler gördüm

ulan birini överken niye diğerini gömüyorsun
hemde osimheni!

Etkileşim için işte. Etkileşim = para. Musk dallaması anasını belledi twitter'ın.

Devre arası çok transfer yapmanın gerçekten hiçbir yararı olmuyor. Dün de yazdım, geçen sene City kötü gidişattan dolayı bizim gibi çok transfer yaptı, 1-2 tanesi hariç diğerlerini çöp ettiler. Biz de bir sürü adam aldık elde Lemina ve Eren kaldı sadece.

Bak Eren'i TS'den aldın. Lemina'yı Wolver'dan.

Belli bi seviyeye gelmiş yerli oyuncu her zaman can suyudur, altın değerindedir.
Aynı zamanda büyük liglerin orta veya ligin altında yer alan takımlarından söküp getirebileceğin nitelikli bir sürü oyuncu bulunmakta.

Ugarte'ye vs karşı değilim ama eminim ki şöyle bi araştırsak Serie A'nın son sıralarında yer alan takımların her birinde bizim işimize çok yarayacak bi 6 numara %100 vardır ve gayet makul ücretlerle transfer edebilirsin.

Ne toreirası emresi karşı da melo var

Melo, pirlo+marchisio+vidal+pogba 4lüsünü tek başına şamar oğlanına çeviriyodu toreira kim emre kim

Melo lemina
Sane sneijder ribery
Osi

Şu hattın domaltamayacağı takım çok azdır belki guardiola barcası ve heynckess bayerni karşı gelebilir

Not:takımı iyi oynatacak bi td olacak tabi başımızda

Melo müthiş bir futbolcuydu evet ama önde Hagi var tilki İcardi de var.

Sneijder ayağına gelince mükemmel Hagi’nin topsuz oyunda ve saha dışında lider olarak yaptıklarını yapan 10 numara bırak bizi tarihte yoktu neredeyse.

Torreira da hak ettiği değeri görmüyor ama bana göre 2000’den beri 2000 takımında olsa da oynayabilir dediğim ilk orta saha kendisi.

Her maç gönülden oynar. Her maç en çok koşar, karakteri muazzam. Top kapma var, pas kalitesinde de iyi muadillerine göre.

Suat rolü veriyorsun oynuyor. Okan ol diyorsun onu da yapmaya en yaklaşan oluyor. Derbilerde gol atıyor. Avrupa maçlarında oyundan kopmuyor asla.

Emre ise Fb de iyi futbol algısını da yok etti bir ölçüde ama 1998-2002 arası oynadığı futbolu bugün dünyada oynayabilen aktif 4-5 futbolcu belki vardır. Adam her yere basıyordu ve golleri de vardı çeşitli olacak şekilde.

Devre arası çok transfer yapmanın gerçekten hiçbir yararı olmuyor. Dün de yazdım, geçen sene City kötü gidişattan dolayı bizim gibi çok transfer yaptı, 1-2 tanesi hariç diğerlerini çöp ettiler. Biz de bir sürü adam aldık elde Lemina ve Eren kaldı sadece.

Bak Eren'i TS'den aldın. Lemina'yı Wolver'dan.

Belli bi seviyeye gelmiş yerli oyuncu her zaman can suyudur, altın değerindedir.
Aynı zamanda büyük liglerin orta veya ligin altında yer alan takımlarından söküp getirebileceğin nitelikli bir sürü oyuncu bulunmakta.

Ugarte'ye vs karşı değilim ama eminim ki şöyle bi araştırsak Serie A'nın son sıralarında yer alan takımların her birinde bizim işimize çok yarayacak bi 6 numara %100 vardır.

yauv 3 transfer işte aslında daha çok laxımda ben clye 3 transfer olayını bilmiyordum

10
6
sol stoper

bu üçünü yazacaksın NET

forvet barış oynar 3. forvet olarak

eksik 3 bölge bunlar

bu arada dün birşey acayip canımı sıktı

icardi sevgim avatarımdan anlayabilirsiniz

ama icardi överken osimhenin gömülmesi çok iğrenç birşey

burada değilde X de böyle twitler gördüm

ulan birini överken niye diğerini gömüyorsun
hemde osimheni!
Karsi tarafin bokuda olabilir, fake hesap yani.

5229.webp

images-26.webp
death-pose-peter-griffin.webp
GvC1iAbWUAA0nZo.webp
images-31.webp
images-14.webp
images-11.webp
image-6.webp

images-39.webp
images-15.webp

Beyler çocuk olduğu için bu sene nöbeti takip edemeyecegim. Konuya uygun görseli alıntılarsiniz. Nöbetin sonunda transferler gelmezse küfür etmeye yine uğrarım. Hayırlı nöbetler.

Topçuların pozisyon alternatifi yaptığında bu 3 bölge çok net bariz
Kaan Berkan Yusufu ve Ahmeti saymıyorum!

Kale Uğurcan Günay
Sağbek Singo Sallai
Sağstoper Davinson Singo Lemina Arda
Solstoper Apo
Solbek Jskobs Eren Kacımcan
6 no Lemina
8 no İlkay Torrik Sara
10 no Yunus
Solkanat Barış Sane Yunus
Sağkanat Sane Barış Yunus
Forvet Osi İcardi Barış

3 eksik bölge ÇOK NET

hatta sağbekde eksik bence ama 30 verdik kardeşim boru değil sağbek mağbek yok!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt