Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.149
- 20.945
- 2.663
Eskiden Birlo diye oyuncumuz vardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boeyin savunma 1e1leri muazzamdı da tüm parametrelerde kıyas yapsak şalainin artısı daha fazladır
Ne bilim daha standart oynuyo sanki şut tehdidi var,duran topun başına geçecek kadar orta becerisi var,hücumda açılan ortayı arka direkte tamamlamaya çalışma var,hücumda ve savunmada kimseye ezilmeme var,malca hata yapmama var,top kaybetmeme var,sakatlık riski pek yok,50 mevkiyi yedekleme var ,var oğlu var adamda
@Sadri Baykam
Diğer başlıkta kalabalık yapmasın diye oraya yazmadım da, yılın tdsine okan dedik diye niye gülüyon lan?
Yav ülkede erkek futbolda organize edilen en büyük turnuvaları sayalım:
Süper Lig
Türkiye Kupası
Adam, bu iki turnuvayı 2025 yılında kazanan takımın tdsi değil mi? Kimi seçecez, Güvenç Kurtar'ı mı?![]()
Aman Ağa direkt sol stoper olsun Okan buruk gidip sol açık sonra yeni bir kavram olarak sol santrfor çıkartır. Birden fazla yerde oynayan diye diye mevkisiz oyuncu dolacak takım. Ugarte isterim o olursa maestro olmaz. Bi de sol stoper. Bi yedek santrforUgarte
Maestro
2 adet solbek , biri sol stoper oynayabilen
2 adet solbek dedim biri Alaba gibi birşey işteAntony muşamba
Aman Ağa direkt sol stoper olsun Okan buruk gidip sol açık sonra yeni bir kavram olarak sol santrfor çıkartır. Birden fazla yerde oynayan diye diye mevkisiz oyuncu dolacak takım. Ugarte isterim o olursa maestro olmaz. Bi de sol stoper. Bi yedek santrfor
25 den aşağı bırakmazlar
Dostum rahat 10 maçını 90 dakika izlemişimdir. Kötü topçu değil sadece kesici ve önüne veren tarzı var. Öyle aradan zehir gibi salayim falan yok. Uzun pas attığını da pek hatırlamıyorum. Lemina ile kıyaslandığında lemina first class. Ha bi de ileri çıktığında öyle fişek gibi geri gelemiyor. Ha sisteme uyar oyuncular ile yıldızı barışır bizim eski fernando gibi olabilir. Ahh şimdi fernando olsaydı.Yes bee istediğim orta saha bu adam 20 ye falan verirlerse alalım bunu gönlü vardı bunun bizde
Elimizde bir kamyon çöp var , takasta değerlendirip yedeğe alacan işte, bizimkilere bırakınca üstüne tazminat ödeyip gönderiyorlaryauv kim bu maestro arkadaşlar
ugarte psg görmüş adam
şu anadolu kuluplerinde parlayan adamları şurada müthiş topçuymuş gibi yazmanız komik artık
istisnalar kaideyi bozmaz %99u bok gibi topçu
son yıllarda bir romulo çıktı
ama galiba göztepeyi tipik anadolu kulubu klansmanından çıkarmamız gerekecek çünki onlar scoutingini avrupalılar yapıyor
Ugarteyi satın almalı kiralık cekebilsek harika olur. Ugarte çok iyi topçu arti olarak köylüsü ile eküli olacak. Anadoludan aldığımız hangi yabancı tuttu? Bi donk kalmış aklımda başka var mı?yauv kim bu maestro arkadaşlar
ugarte psg görmüş adam
şu anadolu kuluplerinde parlayan adamları şurada müthiş topçuymuş gibi yazmanız komik artık
istisnalar kaideyi bozmaz %99u bok gibi topçu
son yıllarda bir romulo çıktı
ama galiba göztepeyi tipik anadolu kulubu klansmanından çıkarmamız gerekecek çünki onlar scoutingini avrupalılar yapıyor