Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Aşık'ın anlattığına göre

Fb yönetimi güvendikleri futbol akıllarına danışmışlar, o futbol akılları demiş ki ya biz geriden rahat çıkamıyoruz, oyun kuramıyoruz, çok top kaybı yapıyoruz, bize düzgün bir pasör lazım, usta bir ayak lazım

Fb yönetimi de eh ulan böyle Veerman var gidip bitirelim demiş ve bitirmişler

Sonra da hocaya gidip demişler ki bak hocam, bizim futbol aklına güvendiğimiz kodamanlar böyle dedi, biz de sana Veerman'ı ayarladık ne dersiniz sayın hocam

Tedesco da demiş ki: Ben bu ligi çözdüm, bu lig TEMASLI OYUN ligi, temas sevmeyen ikili mücadele sevmeyen kadayıf orta saha istemiyorum. Veerman'ın iyi yanları var ama aradığımız adam değil o bütçe kalsın şimdilik bekletelim başka isimlere yönelelim

Demiş

Şu Boey denen sevimsizin adını her transfer döneminde duymaktan midem bulandı artık. 30 milyona iteledik bitti işte. Adam bizi istemiyor; hala ne yüzle haber çıkartıyorlar? Yani gerçekten istiyorlarsa koca kulübün değerini 2 paralik ediyorlar. Yok istemiyorlarsa artık bir yalanlama gelsin. Kader filminde Uğur diyor ya," sende hiç gurur yok mu ulan? Erkek değil misin ulan! " bana aynen bunu hissettiriyor Boey haberleri.

-manu çöplüğünde oynuyor
-yaşı hala genç
-psg ve manuya transfer yapmış 50 60lara
-uruguaylı ve savaşçı

daha ne olsun be kardeşim
hiç izlemedin de mi bu herifi

PSG öyle pişman oldu ki kesilmesi 6 ay sürdü

ertesi yaz çakacak mal arıyolardı Man Utd yetişti

aşırı ayaksız bir herif ve öyle top kapabilen biri de değil

çok koşuyor diye millet savunması iyi sanıyor ama Berkan tarzı

koşmasına rağmen tackle işini beceremiyor ikili mücadelelerde vasat

özelliksiz kamil bi herif, iyi göründüğü tek düzen de 4-3-3 oynayan takımlarda iki stoperin arasına giriyor orada takılıyor işte etkisiz eleman tarzı koş koş yapıyor falan

hiç iş yapmaz demiyom ama buna 15 bonservis bile versek pişman oluruz

kiralık geliyosa gelsin Torreira Lemina var diyosak okey

hiç izlemedin de mi bu herifi

PSG öyle pişman oldu ki kesilmesi 6 ay sürdü

ertesi yaz çakacak mal arıyolardı Man Utd yetişti

aşırı ayaksız bir herif ve öyle top kapabilen biri de değil

çok koşuyor diye millet savunması iyi sanıyor ama Berkan tarzı

koşmasına rağmen tackle işini beceremiyor ikili mücadelelerde vasat

özelliksiz kamil bi herif, iyi göründüğü tek düzen de 4-3-3 oynayan takımlarda iki stoperin arasına giriyor orada takılıyor işte etkisiz eleman tarzı koş koş yapıyor falan

hiç iş yapmaz demiyom ama buna 15 bonservis bile versek pişman oluruz

kiralık geliyosa gelsin Torreira Lemina var diyosak okey
1 kez izlediysem şerefsizim

1 kez izlediysem şerefsizim
şöyle anlatayım herifi

adama diyolar ki abi sen yeter ki top kap sonra da yanındakine ver kafanı fazla yorma koçum

onu bile düzgün yapamıyor

düşünsene kötürüm Casemiro'dan alamadı formayı aylardır

Aston Villa maçını izleseydin keşke sahanın her yerine pisledi. hele bir pas attı ki evlere şenlik twittera falan düşmüştü

şöyle anlatayım herifi

adama diyolar ki abi sen yeter ki top kap sonra da yanındakine ver kafanı fazla yorma koçum

onu bile düzgün yapamıyor

düşünsene kötürüm Casemiro'dan alamadı formayı aylardır

Aston Villa maçını izleseydin keşke sahanın her yerine pisledi. hele bir pas attı ki evlere şenlik twittera falan düşmüştü
güney amerikalı bi ön libero nasıl pata küte oynamaz anlamış değilim sportingte nasıl parladı bu herif

bi de torreirayı kadroya bile almıyolar bu herif 11 oynuyordu en son orda da mı sıçıyor

Basaksehirin özbekleri radarıma girmiş bulunmakta. Shomurodov'un adı bizle de geçmişti, eski Roma oyuncusu. Yalan yok max. 10 atar diyordum daha ilk yarıdan 12 attı. Feyzullayevse ciddi yatırım yapılmasına rağmen şans verilmeyen wonderkiddi. O da sürekli süre bulmaya başladı. Dünya kupasında Özbekistan'ı izlemek güzel olacak. #debut

Fb yönetimi güvendikleri futbol akıllarına danışmışlar, o futbol akılları demiş ki ya biz geriden rahat çıkamıyoruz, oyun kuramıyoruz, çok top kaybı yapıyoruz, bize düzgün bir pasör lazım, usta bir ayak lazım

Sonra da hocaya gidip demişler ki bak hocam, bizim futbol aklına güvendiğimiz kodamanlar böyle dedi, biz de sana Veerman'ı ayarladık ne dersiniz sayın hocam

Tedesco da demiş ki: Ben bu ligi çözdüm, bu lig TEMASLI OYUN ligi, temas sevmeyen ikili mücadele sevmeyen kadayıf orta saha istemiyorum. Veerman'ın iyi yanları var ama aradığımız adam değil o bütçe kalsın şimdilik bekletelim başka isimlere yönelelim

Demiş

dogru haber

güney amerikalı bi ön libero nasıl pata küte oynamaz anlamış değilim sportingte nasıl parladı bu herif

bi de torreirayı kadroya bile almıyolar bu herif 11 oynuyordu en son orda da mı sıçıyor
onu bilmiyom hakkaten
Sportingliler baya seviyor
Uruguaylılar da bizde çok iyi diyolar
Ama Uruguay genel olarak çok iyi durumda değil

işin ilginç yanı bu herif Sporting'de Amorim'le parladı
ama Amorim buna sallayıp duruyor basın toplantılarında şimdi

Sporting'de hiç izlemedim
fakat mesela Palhinha falan çok daha iyi olurdu bence

Demiş
Tedesco akıllı adammış

1 nolu maşadan oyalama haberleri başladı 2 hafta bu 2 hafta hakan son haftaya kadar oyalarlar

SON DAKİKA | Galatasaray, Ruben Neves'le ilgileniyor. (Haluk Yürekli)

1 nolu maşadan oyalama haberleri başladı 2 hafta bu 2 hafta hakan son haftaya kadar oyalarlar

SON DAKİKA | Galatasaray, Ruben Neves'le ilgileniyor. (Haluk Yürekli)
canlı izledim yayını böyle gerçekleşmedi

5-6 isim var listede dedi

çok sıkıştırdılar isim versin diye vermedi

en son bu da var diye duyduk falan diyince evet ben de duydum bu ismi dedi

oluru var bu arada

canlı izledim yayını böyle gerçekleşmedi

5-6 isim var listede dedi

çok sıkıştırdılar isim versin diye vermedi

en son bu da var diye duyduk falan diyince evet ben de duydum bu ismi dedi

oluru var bu arada
aşırı iyi topçu da tarz olarak sara-sergio-demirbay familyasından değil mi bu adam

yine birbiriyle zerre alakası olmayan adamları kovalıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt