Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.134
- 22.854
- 1.433
abi neden hiç sağ ayaklı kanat forvet ve forvet arkası ismi çıkmıyor çıldırıcam!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güldürme rts
Sara var İlkay var Hakan'a yer yok bu denklemderengim malı steven saranın çiftlikten mi aldın
Sanırsın ki bir tek sen futbolu biliyorsun amaalper yürü git birader ya
sen takıksın bana
boş işlerle uğraşıyorsun
Sara var İlkay var Hakan'a yer yok bu denklemde
3 seneye yusuf sarı mı halil akbunar mı konusu açma diye tüm çabamSenin cebinden çıkmıyor rekax
Sara yok, İlkay yarım var, lemina yarim var. Hakan toreyrayla tahtaya ilk yazılan isim olur.Sara var İlkay var Hakan'a yer yok bu denklemde
Free çiğ köfte bile alamiyorsun nereye beleş olacak?Hakan Ç free gelecekse ve maaşı İlkay'ın kadar olacaksa ve sözleşmesi 2+1 şeklinde olacaksa olur ancak
Gelsin yedek olsun Berkan'dan, Kaan'dan iyi yedek olur
Yoo olmayacaktık, mis gibi rotasyon topçusu olacaktı. Oğuz kimde Barış’ı kesecek. Sallai fahiş maaşa alındı noldu Yunus’u mu kesti geçen sene, Yunus tokatlayarak aldı formayı
Aksine tam Okanlık topçuydu ve en kötü bekte verim alacaktık Sallai gibi. Devre arası gelmesi birşey değiştirmiyor Kutucu’nun, alınan verim sıfır.
Olsun bir defa yaşayacağız3 seneye yusuf sarı mı halil akbunar mı konusu açma diye tüm çabam
Futbolu bilen biri istemezHakan Ç istemiyom
Dostum yat uyuÇerny mi sane mi
Bait heÇerny mi sane mi
Dostum yat uyu
Bjklileri tespit etmek için sordumBait he