Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sane yada Baris olmadiginda Yunus onların boşluğunu birazda olsa doldurur, Sallai'de 1 2 mac idare edebilir. Yunus'un mevkisinde de Ilkay yada Sara oynar. Ama Apo olmadiginda bence sol stoper oynayacak tek bir oyuncu yok; Hoca Frankfurt macinda Apo'yu kesip Sanchez'i sol stoper oynattiginda 5 yedik.
Sane Barış Yunus üçlüsünden biri olmadığında idare edecek durumdayız (güç bela) ama ya ikisi olmadığında??

musaba 2002li olsa kesin isterdim 6ya ama şimdi biraz #sıkıntı açıkçası

o kadar hızlı da değil ayrıca
savunma katkısı da o kadar yok

Sane bambaşka bi herif
ama adam eksiltme istatistiklerinde ligde 3. falan sanırım Musaba
dribblingte yakın yani cidden
ama orada bile Sane ikinciye fark atmış durumda

bize istediğimden değil de boş adam değil diye dedim
yapıyor yani Avrupa'da iş
Anadolu takımları da Samsun'a gayet kapanıyor
onlara karşı da iş yapıyor

Istatistiklere göre siralama sane,musaba ve baris

Sayilar birbirine cok yakin

musaba lig icin iyi topçuda ,bitiricilik kısmı ciddi zayıf yani garry filan gibide degil

fenerin 2 kanadı benzer sekıldeyken yine benzerini almaları saçma

Fener tarafında Musaba'ya tepkiler sonrası yine Lookman haberleri pompalanmaya başlamış.

abi eğer kanat için scout ekibi uyguna birini bulamıyorsa neden kiralık gencoya gitmiyoz??

Duranville var Tyrique George var kaç defa yazdık, opsiyonlu kirala geç, ne kadar kötü olabilir ki, direkt 11'e girmelerine gerek yok
mesela Benfica'da Mourinho moruğu yüzünden dakika alamayan Prestianni ve Schjelderup gibi herifler var, onlar iyi kumaş

Liverpool'daki Ngumoha fln, böyle adamlar, Bayern'de mesela WISDOM MIKE diye bi çocuk varmış, ne kadar kötü olabilir ki

Sane Barış Yunus üçlüsünden biri olmadığında idare edecek durumdayız (güç bela) ama ya ikisi olmadığında??
Bende 3 transfer (sol stoper, 6 numara ve kanat) lazim dedim zaten ama bence sol stoper ve 6 numara daha elzem.
Istedigimiz kalitede bir 6 numara bulanamazsa; Torreira gibi kosan, basan, kolay top kaybı yapmayan bir 8 numarada alınabilir, o zaman Lemina olamdiginda Torreira 6 numaraya kayar. Ama ikisinden biri şart bana gore; Torreira Sara yada Torreira Ilkay orta saha ikilisiyle zorluk derecesi yüksek hiç bir maci kazanamadık.

CP karsisinda izlemekte oldugum Jesus 1.5 sene is yapar Osi yedegi olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt