Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ugarteyi alamayız galiba aga. Acayip acayip paralar isterler. Denis falan deniyor ucuz diye belki onu alırlar. Ligde oynasın diye uclde lemina yeter diye. Ugarteyi alsak kimin yanına kim yerine oynatacagiz. Ligde ikinci yarı tempomuzu koruyacak orta profil bir oyuncu alınır. Bence olması gereken de bu gibi. Ara piyasa maalesef yüksek olur. Sene sonu kalacak gidecek hepsi değerlendirilir ona göre transfer yapılır
Torrik-ugarte-lemina
Torrik-ugarte-sara
İlkay-ugarte-sara... Gibi gibi
Çok uyumsuz olur . Toreira'yı yedekleyecek adam içinde o paralar verilmez. Bana Andre işi de mantıksız geliyor . Prime lemina,bissouma tarzı birisini inatla yıllardır neden almıyoruz anlamıyorum.

Teknik becerileri aynı seviyelerde olabilir. Ugarte daha tempolu toreira'ya ayağı iyi değil diyenler buna her maç söver ki bence torrikin ayak kalitesi bizim ligin çok üzerinde olabilir. bize daha çok baby lemina lazim gibi
ayağı robin yalçın kadar olmayan biri için psg 60 manu 50 mi bastı?

Cuesta
Jelert

Şu ikisini normalde bize değil Kayseri’ye alsa biri kovulur biz de hala duruyor geride de olsa adam.

Ben ikisinin de satılabileceğine inanmıyorum. O teklifler yazılır yazılır 1’e giderler ya da kiralana kiralana kontratları biter.

Cavani’yi bizim forma ile görmek çok isterdim. 30 sonrası alma şansımız hiç olmadı mı ya da gitmedik mi Falcao istediğimiz dönem vs alamaz mıydık?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt