Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fişek gibi senegalli yedek bir forvet alsak acaba icardi buna bozulur mu? sonuçta hala son vuruşları en iyisi olan o

Bix isteyince muhtemelen 15 civarı bonservis çekecekler Maestroya yada Dennise, bu heriflere o paraları vereceğime Zakariaya 30 gömmeyi tercih ederim. Adam gibi maliyetsiz yedek alacaklarsa ayrıda.

Transfer böyle yapılıyor demek ki!

Zeki çelik:

"21 yaş altında Belçika'ya karşı oynarken Lille'nin scoutları başka bir oyuncu izlemeye geliyor. Ben o maçta sağ bek başladım, arkadaşımız kırmızı kart görünce sol beke geçtim. İki tarafta da iyi oynayınca 'Bu kim? Bir izleyelim.' diyorlar.

Sonrasında Fenerbahçe ile Türkiye Kupası'nda eşleştik, o maça geldiler. O maçta beşlinin sağında oynuyorum. Ama onlar beni dörtlüde veya üçlüde görmek istiyorlar, Yalçın hoca, 'Bir dahaki maçımıza Adana'ya gelin, o maçta Zeki'yi başka bölgede oynatacağım.' diyor.

Luis Campos sağ olsun benim için Adana'ya kadar geldi, istediğini belli etti. Maçtan sonra beni İstanbul'a çağırdı.

O gün planlarını anlattı. Lille ligde zor durumdaydı, 'Bu sene ligde kalırsak kesinlikle seni alacağız, bize gelmek ister misin?' dedi. Ben de 'Ligde kalırsanız tabii ki seneye oynamak isterim.' dedim. Sezon sonunda çok ısrarlı bir şekilde beni istedi ve Lille'e gittim."

Zeki Çelik: "Beni Cafu ile karşılaştırıyorlar. Cafu'ya, 'IL Pendolino' diyorlarmış. Bana da şu an öyle diyorlar. Tren anlamına geliyormuş, tren gibi gidip gelen futbolcu anlamına geliyor. Bu da hoşuma gidiyor."

(Anadolu Ajansı)

Hocamizda biraz transfer gozu olsaydi su Maestroyu 1m euroyu alip genis kadroyo yazardik.

Devre arasinda Denis'e 7-8m euro verip

2 tane mis gibi genc ve fizikli orta sahamiz olurdu.

Planlama berbat

Gençler şuan 12 + 2 genç yabancı kuralı seneye 10 + 4 genç olarak değişecek.

Ya kuralı kaldırtcaz yada genç ağırlıklı adam almamız lazım seneye de adam akıllı kullanmamız için.

Bunu gözardı etmemek lazım

Valla maestro ve dennis ikisinide katip 6-7 yil o bölgede kafa rahat etmesi lazım. Yıllardır sıkıntı yaşıyoruz merkez orta saha konusunda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt