- 26 Ocak 2021
- 41.240
- 40.476
- 3.078
Hoca bizim macta camarayi begenmis onu istiyordur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben gariplik görüyorumBir gariplik göremiyorum, sonuçta Ndidi düne kadar EPL oyuncusuydu ve takımın kaptanı ayrıca.
19 yaşında ve Barca görmüş genc oyuncular icin 5-6 milyon Euro verilmesini garip görmeni bıraktığın gün seninle futbol konuşabiliriz.Yusuf demir=6 m euro
Hesabını kim verecek
Babanızın parasını harcıyosunuz sanki sorumluluk sıfır
19 yaşında ve Barca görmüş genc oyuncular icin 5-6 milyon Euro verilmesini garip görmeni bıraktığın gün seninle futbol konuşabiliriz.
Tutmadı ayrı bir konu ama bunda eleştirecek bir durum yok. Her transfer tutsaydi zaten CL'de finale kadar gidersin belki.
Allah bilir daha önceden ne hakaret ettin de atıldın sambacı ortasahamızın konusundanSaranın konusuna neden yazma yetkimiz yok?
Gsnin kendi kalibresine göre 15-20ye forvet hariç herhangi bir mevkiye çok iyi oyuncu alamama ihtimali bence 0bonsularla 35'e bırakırlarsa Ederson'u alacağız diye anlıyorum
Hakan Calhanoglu olmadigi kesin İnter den o tarihten sonra cop alamayiz.Transfere 28inden sonra baslayacaklarini resmen açıklamışlar. Helal. Alacaklari os clde oynuyormuş. Ulan ismi çıkanların hiçbiri clde oynamıyor dalga mı geçiyorsunuz.