Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.338
- 10.630
- 1.303
Şu gençlerden 1 tanesi tutsun artık. Gençlerde oynayan göktan taş gibi topçu oldu biz onun daha yetenkli denilen kardeşini aldık ortada yok çocuk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
21 yaşında ve Bundesliga görmüş genc oyuncular icin 5-6 milyon Euro verilmesini garip görmeni bıraktığın gün seninle futbol konuşabiliriz.Tohumcu‘nun Eyüp Aydindan farkı yok ne 6 milyonu ya kafayı mı yediniz
21 yaşında ve Bundesliga görmüş genç oyuncular için 5-6 milyon Euro verilmesini garip görmediğim an Sadri Baykam ile aram su şekil olacak insallah21 yaşında ve Bundesliga görmüş genc oyuncular icin 5-6 milyon Euro verilmesini garip görmeni bıraktığın gün seninle futbol konuşabiliriz.
Adam kronik sakat diyorlar21 yaşında ve Bundesliga görmüş genc oyuncular icin 5-6 milyon Euro verilmesini garip görmeni bıraktığın gün seninle futbol konuşabiliriz.
Eyüp A takımda bile süre almamışken Umut'un ciddi bir Bundesliga süresi var. Aynı zamanda bildiğim kadarıyla kiralık alınacak 6 milyon opsiyonu olacak. Bu paralar artık büyük paralar değil maalesef.Tohumcu‘nun Eyüp Aydindan farkı yok ne 6 milyonu ya kafayı mı yediniz
@Güney Kartal yine patladın kuzen
İroniydi knk alperin bana yazdığı mesajı yazdım sana21 yaşında bundesliga görüp de hiç bir cacık olmamış oyuncuları sıralarsam Sadri bey kendi başına çıkış butonuna basacak
İroniydi knk alperin bana yazdığı mesajı yazdım sana