Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Muslera
Mariano popescu ujfalusi h.ünsal
Melo lemina
Sane wesley ribery
Falcao
Mariano popescu ujfalusi h.ünsal
Melo lemina
Sane wesley ribery
Falcao
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15 Onyedika'ya verileceğine 7 ye Maestro'yu alsınlar bize daha uygun profil. 15 vereceklerse de gitsinler Gedson'u alsınlar. Ya moralim bozuldu akşam akşam, yine yanlış işler peşindeler.Evet bizdeki. Onyedika’ya istenen bedeller fahiş 15 milyon euro üstü etmez.
Lemina’nın genci ve daha iyisini bulmayı kolay zannediyorlardı işte bulsunlar.
Göktan 2 yıldır kiralık takımlarda oynuyor. Gökdeniz ise bildiğim kadarı ile yaz kampına dahi götürülmedi. 3-0 4-0 yaptığımız maçlarda dahi oyuna atılmadı. Nasıl gelişsin çocuk, istediği kadar yetenekli olsun. Çürütüyor Okan..İyi olarak kastettiğin bizdeki Gürpüz değil mi? Almanlar öyle dediyse doğrudur. Göktan TS maçında muazzam oynayınca ben bi şüphelendim.
Onyedika'ya ne diyorsun, ben daha iyisini bekliyordum ama Okan onu istiyormuş diyorlar. Benim içime sinmiyor. İstenen adam Onyedika ise şu beğenmedikleri Maestro bile ondan çok daha ucuza çok daha yararlı olurdu.
Doğru söylüyorsun.Göktan 2 yıldır kiralık takımlarda oynuyor. Gökdeniz ise bildiğim kadarı ile yaz kampına dahi götürülmedi. 3-0 4-0 yaptığımız maçlarda dahi oyuna atılmadı. Nasıl gelişsin çocuk, istediği kadar yetenekli olsun. Çürütüyor Okan..
Doğru. Birde şu var bizim ligimiz çok darbeli ve taraflı yönetilen bir lig. İşbilmez hakemler (Fener hariç) faullü oynayan oyunculara müsamaha gösterdiğinden düzgün top oynanamıyor.Göktan biraz daha büyük ve bayadır oynayan 1 çocuk
Gökdeniz daha iyi kumaş bence de ama hiç oynamıyor ki
Mesela bu sezonun açılışı Ümraniye maçında ışıldıyodu çocuk
Verseydik 1. Lig'e süpürürdü ligi
Güya vermedik ki bizde homegrown olsun diye
Kupa maçında bile 90 dakka oynatmıyoz
rezalet
Göktan geçen sene 1. Lig'de baya iyiydi
Gökdeniz'i oynatmayacaksak biz de öyle bi şey yapmalıyız
Oynatsak oynarız baya iyi kumaş
Ve olgun da bir çocuk
Fakat kupa maçında çok tutuk ve garanticiydi
Sezon başı dakka almaya devam etse o özgüvenle üzerine koyarak ilerleyebilirdi
Neyse ortada gecikilmiş bir durum yok
Göktan'dan 3 yaş genç sonuçta
oynamadıkça nası o standarda gelecek kiDoğru. Birde şu var bizim ligimiz çok darbeli ve taraflı yönetilen bir lig. İşbilmez hakemler (Fener hariç) faullü oynayan oyunculara müsamaha gösterdiğinden düzgün top oynanamıyor.
Fener oyuncusuna üflesen dahi faul verilirken diğer takım oyuncuları malesef sahada güreşmek durumunda kalıyor. Bu sebele fizik kondisyon yükseltmeden süperligde top oynayamıyorsun, oynatmıyolar. Gökdeniz bu sebeple son maçta top kaybı yaşadı. Aslında faul yapıldığı için topları kaptırdı fakat dediğim sebeplerden buna karşı fiziğini artırmak zorunda.
Yok ben onu demiyorum, Okan zaten oynatmayarak yanlış yapıyor onda hemfikiriz. Kastettiğim o oynattığı sınırlı dakikalarda da Gökdeniz ekstra güçlü olmalı çünkü Galatasaraylı oyuncular güreşmek zorunda bırakılıyor.oynamadıkça nası o standarda gelecek ki
bu tüm gencolar için geçerli genelde
neyse artık ufaktan oynamağa başlar diye umuyoruz
En öncelikli ihtiyacın 6 no olduğunu sürekli ifade eden biri olarak, bu tanıma uymayan Gedson' un transfer edilmesini yine de çok isterim ama öyle bir rakam söz konusu bile olamaz. 20 milyona alıp çok da memnun oldukları adamı niye versinler ki? 30 a vereceklerini de hiç sanmıyorum. Dolayısıyla o defter açılmadan kapanır...15 Onyedika'ya verileceğine 7 ye Maestro'yu alsınlar bize daha uygun profil. 15 vereceklerse de gitsinler Gedson'u alsınlar. Ya moralim bozuldu akşam akşam, yine yanlış işler peşindeler.
Sesko ile takilirsam sapik olurumBiraz sesko abinle takıl öğren şu mizah işini