Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım sezon sonu hepsi gider
Gitmeyeceklerini bildikleri için bu tarz hareket ediyorlar eğer ki son 3 şampiyonluk olmasaydı bu ara transferde acil olarak 3-4 net transfer indirirlerdi ama başarının verdiği rahatlıkla rehavete kapılmış gözüküyorlar.

Rehavet rakipten daha tehlikelidir günün birinde rakibe şampiyonluk ikram edince 1 sene boşa gitmiş olur.

gerçekten çok sıkıldım ben bu okan burukdan

şimdide onyedika takıntısımı başlamış!

dünyada başka topçu yok

iyidir kötüdür umrumda değil bu takıntı beni çok rahatsız ediyor

Hoca topçudan anlamaya başladı. Onyedika için beklenir ama neyi bekleyeceğiz? Kavukçunun armut piş ağzıma düş tavrı sıkıyor artık. Ticaret, pazarlık ve ikna kabiliyeti yok adamda

Cidden inanılmaz bi akıl tutulması 28inden sonra BELKİ transfer edebileceğin bir oyuncuyu beklemek

Gel de çıldırma yaw

Adamlar sana 28inden sonra 40m çekerler sen de alirsin ne olacak para bok zaten. Gene elim ayağım titremeye basladi.

Onyedika aranılan kan olabilir beklemeye değer buluyorum

City alsa şaşırmam o derece

Osimhen bir fırsattı aldık ama nasıl bir fırsattı forvetimizde Icardi + Batshuayi vardı en garanti mevkilerden birine fırsat düştü ve değerlendirdik asıl fırsat ve ekonomik anlamda iyi transfer budur.

Eksik olan mevkini eksik bırakarak fırsat kovalayamazsın alacağın oyuncunun kulübü o mevkiyi eksik görürse fiyat tam tersi yükselir günün sonunda 20 m euro'ya alacağın adamı 30-35 m euro almak zorunda kalırsın.

cafer yazınca baktım ndidinin yedeğiymiş lan bu

ZUAHAHAHAHAGA 😂😂😂😂

armando gerçekten potansiyel mi yoksa eyüp aydın tadında bi transfer mi

Okan hocam nerede izledi de bu kadar taktı acaba.

Cidden afcondaki adamları mı kovalayacağız. Sağ beke de yok mu bir tane aurier falan dalga mı geçiyor bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt