Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bunlar hic transfer yapmamali. Parayi cöpe atacaklar belli oldu

Bukadar zaman gecmis, daha kimi alacagimiz belli degil gene menajerler cakacak birilerini

Her transfer dönemi bir bahaneleri oluyor. 2 sene önce araplar yuzunden yapamiyorduk, gecen dönem öncelik osimhen di, osiden sonra 30m singoya siktilar adami toplasan 5kere anca izleyebildik. Bu dönem de cl yuzunden yapamiyoruz sözde🤬🤬

bizde ucl de devam ediyoruz satmıyoruz onyedikayı yada edersonu deseler ne der acaba bizimkiler yani bu ihtimali düşündülermi acaba

Metehan orda da torpilden faydalanmış
Season 2 Lol GIF by Friends

Umarim Dennis ve Maestro erkenden transfer olur. Yoksa bizimkiler ay sonunda Onyedika, Andre Mandre kovalarken ve kimseyi alamadilar diye gidip o iki oyuncudan acayip yüksek bonservis öder ve Ugurcandan sonra ikinci kazigi sokar bize.

Herkesin aksine ben ana hedefin Onyedika olmayabileceğini düşünüyorum. Ederson, Johnny Cardoso liste içinde olabilir gibi geliyor bana. Bir de imkansız tamamen salladığım tamamen Sane, Osimen kalitesinde diye bir haber okuduğum için yazıyorum Camavinga. Bu isimler arasında en oluru Johnny Cardoso çok az süre aldı bu sene.

Hem teknik heyet hem yönetim tam küfürlük.
Madem Onyedika'ya bu kadar aşıktın neden sezon başında almadın?
Bugün büyük ihtimal ilk 8 hayali kuruyorduk.
Yüz milyonları bu öngörüsüz hayalperestie heba ettik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt