Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
halktv'ye de chp'ye de zamanı gelince çok güzel saplayacağız. zamanı gelecek nasıl olsa.

28 ocak'a kadar bekleyip onyedika'ya 30 gömerlerse

Dennis'i alıp seneye 10+4 kuralına uyuyor.

28 Ocak sonrasında fırsat orta saha olursa alır yoluma bakarım gidip 30 m euro Onyedika'ya verene kadar 7-8 m euro Dennis'e verir fırsat kovalarım.

Belki o tarihte Ederson düşer, Neves düşer, X düşer, Y düşer fiyatı ucuza gelir kiralık + opsiyonlu olur tatlı olur ama aciliyet gereken mevkiye adam almayıp o tarihi beklersek sağlam kazık girecek.

Hızlıca dennis çözüp
Kanada aral
Stopere marcao tarzı bi scout hamlesi 30u bulmaz sanırım

Dennis'i alıp seneye 10+4 kuralına uyuyor.

28 Ocak sonrasında fırsat orta saha olursa alır yoluma bakarım gidip 30 m euro Onyedika'ya verene kadar 7-8 m euro Dennis'e verir fırsat kovalarım.

Belki o tarihte Ederson düşer, Neves düşer, X düşer, Y düşer fiyatı ucuza gelir kiralık + opsiyonlu olur tatlı olur ama aciliyet gereken mevkiye adam almayıp o tarihi beklersek sağlam kazık girecek.
mantıklı hareketler bunlar zaten bizimkiler alıştı 30 40 vermeye anlamadım ne bu para saçma sevdası

Bunlarda o akıl var mi
Osihmen fırsat diye övünülüyor ama arka planında senin forvetinde Icardi + Batshuayi hatta Zaha'da oynayabiliyordu yani 3 forvet varken gidip almıştık asıl fırsat böyle olur.

Icardi'yi aldığımız sene Seferovic + Gomis vardı tek kulvarda gidiyorduk Icardi fırsatı düştü aldık.

Her seferinde eksik mevkilere kritik hamleler gerekirken son günlere kalıp Vecino, Cuesta ya da ne bileyim saçma sapan kazıklara oturuyoruz.

Fırsat Icardi ve Osimhen gibi olur diğer türlü fırsat adı altında kazıklanmak olur

Bu yönetim senelerdir kazıklanıyor halen akıllanmış değiller rakip kötü olabilir fakat bu her zaman kötü olacakları anlamına gelmez fırsatı görürler şampiyonluğu alırlar günün sonunda baka kalırız.

Bizim hiçbir şekilde rehavete kapılmadan tak tak işleri bitirmemiz lazım gene fırsat olur alırız.

Dennisi 10a almak onyedikayı 25e almaktan daha iyi

Maaşları arasında da min 3 milyon olur

evet transfer konusu açıldığında göre giriş yapıyorum konuya

Yerine birini almaya gerek duymamak demek bu adam zaten bir işe yaramıyodu demek

4 senedir dilimde tüy bitti ne mücadeleler verdim kah burada birileriyle küfürleştim kah banlandım kah sen mi biliyon sorularıyla karşılaştım ama doğrular bir gün ortaya çıkıyor işte
Dursun genç fazlalikmis demekki

Bunların hepsinden kurtulmamız lazım zihniyetleri 0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt