Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabanci olarak +2 hakkimiz var +2 de Yusuf Demiri gonderirsek olur.Sadece 1 hakkımız varmış.
U23 için Dennis ve sol stoper.
Erişkin yabancı hakkımı da kanat forvet için kullanırdım.
Ne 1 hakkı halilciğimSadece 1 hakkımız varmış.
U23 için Dennis ve sol stoper.
Erişkin yabancı hakkımı da kanat forvet için kullanırdım.
Erişkin yabancı hakkıNe 1 hakkı halilciğim
Vay anasını. Bizim erişkin yabancı hakkımız yok mu?Yabanci olarak +2 hakkimiz var +2 de Yusuf Demiri gonderirsek olur.
maç sayısı da azalacak ama 2. yarıda.Sayısal olarak en fazla stoper ve kanatta eksiğiz
Aynı adamı 2-3 mevkiye yazınca bi sakatlıkta denge şaşıyor
Singo sakatlandı sallai beke yunusu 10a koydun kanat yedeğin kalmadı mesela (kutucu son 1-2 maç kıpırdandı sadece)
şu an 12 + 2 / bizim yusuf giderse 2 olgun 2 genç hakkımız mevcutVay anasını. Bizim erişkin yabancı hakkımız yok mu?
bana kalsa hiç girmem maliyetli transfer işine fırsat yoksamaç sayısı da azalacak ama 2. yarıda.
15 tane lig maçı (17 olduğunu biliyorum da 1-2 tanesi gazozuna olur o maçların), 3-4 tane de kupa maçı var (yine gazozları saymıyorum).
2 -bilemedin- 4 cl maçı, toplasan 25 maç var yav.
limit sorunu da var bir de devre arası yapılacak hamle sayısı ve çapı belli. yazın yapılır bazı şeyler. o yüzden öyle yazdım.
city-bernardo silva işini takipteyim ben. sane formatına yakın bitirebiliriz onu belki. tam aradığımız profil bence osi arkasına. 6 ay sonra serbest herif. resmen fırsat transferinin sözlük karşılığı. onun dışında dediğin gibi kiralık miralık geçiştirmek lazım devreyi.bana kalsa hiç girmem maliyetli transfer işine fırsat yoksa
2-3 kiralık topçu yeter
bjk bile cerny-bilal toure falan bulabiliyosa biz de bulalım bi zahmet