Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
city-bernardo silva işini takipteyim ben. sane formatına yakın bitirebiliriz onu belki. tam aradığımız profil bence osi arkasına. 6 ay sonra serbest herif. resmen fırsat transferinin sözlük karşılığı. onun dışında dediğin gibi kiralık miralık geçiştirmek lazım devreyi.
bernardo silva korkunç seviyede bir adam ya keşke mümkün olsa

eksiklikler bariz şekilde:

* orta saha (sert, tempolu)
* hücum oyuncusu (10 numara özellikli, dribblingci all rounder, fark yaratacak biri)
* santrafor (genco)
* stoper (genco)
yusuf demir'i paket edince, 2 direkt + 2 de genco yabancı hakkımız açılıyor. eksikler de bana göre yukarıdaki gibi. cuk oturuyor kontenjana da.

şu an 12 + 2 / bizim yusuf giderse 2 olgun 2 genç hakkımız mevcut

seneye 10 + 4 / sene sonunda 12 tane tane milf topçun olursa 2sini göndermen lazım
O zaman gayet iyi. Ben sadece 1 erişkin hakkı var biliyordum.
Icardi kalacak gibi. Yazın da başta Jacobs ve Sara'yi yollamak lazım. Kural saçma ama değişmez ise galiba en az 2 milli yerli lazım.
Ben yine de tüm haklarımızı kullanma taraftarıyım. Şampiyonluk için sıfır risk almalıyız.
Fazlalık olan yabancılar için de yazın bir şekilde çaresine bakılır.

yusuf demir'i paket edince, 2 direkt + 2 de genco yabancı hakkımız açılıyor. eksikler de bana göre yukarıdaki gibi. cuk oturuyor kontenjana da.
işte 2 direkt dediğimiz yere 24 üstü adam alınca yazın göndermek zorunda kalacauk 2 sporcuyu onu nasıl etcez bilmiyom

icardi bence güzelce ayrılmalı, maalesef

O zaman gayet iyi. Ben sadece 1 erişkin hakkı var biliyordum.
Icardi kalacak gibi. Yazın da başta Jacobs ve Sara'yi yollamak lazım. Kural saçma ama değişmez ise galiba en az 2 milli yerli lazım.
Ben yine de tüm haklarımızı kullanma taraftarıyım. Şampiyonluk için sıfır risk almalıyız.
Fazlalık olan yabancılar için de yazın bir şekilde çaresine bakılır.

jacobs ve sara kar ile satılmıyorsa göndermek saçma

yedek de kalıyorlar

parayı daha iyilerine ya da başka mevkilere harcamak lazım

mesela yedek santrafor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt