- 5 Eylül 2014
- 85.381
- 71.410
- 4.513
Sana bir şey demedim aslan parçası her salatalığa tuzla koşmaBiz burada transfer konuşuyoruz dostum beğenmiyorsan çık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana bir şey demedim aslan parçası her salatalığa tuzla koşmaBiz burada transfer konuşuyoruz dostum beğenmiyorsan çık.
Mac sirasinda ellerini arkadan baglat. Sesli komutayi da kapat.İstatisik olarak bakilabiliyor mu bilmiyorum ama 2025 yilinda cezali oldugum gun sayisi daha fazladir..
Uyeye falan kufur edersin 6 ay ceza alirsin oyle de degil hep kismi cezalar..
Her seferinde soz veriyorum kendime yeni sayfa acacagim diye ilk sikintili macta kayis kopuyor ..
Benim klavyeye kufur engelleyici falan koysak olmaz mi
Toplam kaç mıhın var rtaş önceden gozukuyordu o, artik gozumuyor. Sen görebiliyorsan söylesene 100 varmı meraktayimİstatisik olarak bakilabiliyor mu bilmiyorum ama 2025 yilinda cezali oldugum gun sayisi daha fazladir..
Uyeye falan kufur edersin 6 ay ceza alirsin oyle de degil hep kismi cezalar..
Her seferinde soz veriyorum kendime yeni sayfa acacagim diye ilk sikintili macta kayis kopuyor ..
Benim klavyeye kufur engelleyici falan koysak olmaz mi
Tamam yine söylüyorum gerek yok.Demek istediğim 30 40 milyonluk oyuncu
Hüsnü küfüratanHoş geldin heis 5 ocakta vedalaşırız senle 1 ay falan daha![]()
dostum scoutluk yapmayı düşünmüyor musunPierre ekwah haberi gördüm sevindim..listemdeydi
Nerde gördün yavPierre ekwah haberi gördüm sevindim..listemdeydi
bu çocuk için orkun kökçü'nün daha iyi versiyonu diyorlar.
Galatasaray, Umut Tohumcu’yu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak üzere!
Satın alma opsiyonu 5.75 Milyon Euro