Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.197
- 8.823
- 2.518
X'de şoyle gıcık bir durum var; takip ettiğim GSli hesapalar fblie hesapların sinir bozucu tweetlerini alıntılayarak önüme düşürüyor ve sinirimi bozuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kelime engelle özelligini kullanX'de şoyle gıcık bir durum var; takip ettiğim GSli hesapalar fblie hesapların sinir bozucu tweetlerini alıntılayarak önüme düşürüyor ve sinirimi bozuyor
Hangi birini engelleyecenki bi dolu kelime varKelime engelle özelligini kullan
Benim timeline tertemiz
HepsiniHangi birini engelleyecenki bi dolu kelime var
Futbolu öğrendin geldin inşKelime engelle özelligini kullan
Benim timeline tertemiz
28 ocaktada bir sey olmayacak ki sen onu 3-4 şubat yap o sırada dennisi aliriz goztepden 10+ ya28 ocağa daha 2 yıl var kim bekleyecek şimdi
bu çocuk için orkun kökçü'nün daha iyi versiyonu diyorlar.
Galatasaray, Umut Tohumcu’yu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak üzere!
Satın alma opsiyonu 5.75 Milyon Euro
Eşşek bile aynı çukura iki kere düşmüyo bunlar akıllanmaz28 ocaktada bir sey olmayacak ki sen onu 3-4 şubat yap o sırada dennisi aliriz goztepden 10+ ya
Üç yıldır aynı hataları yapıp duruyorlar zaten. Çünkü ezberleri bu ve bunun dışına çıkamıyorlar. Saha içi saha dışı farketmiyor maalesef.. bu idari ve teknik yönetim defolmalı.. transfer filan gerek yok.Eşşek bile aynı çukura iki kere düşmüyo bunlar akıllanmaz
Herhangi bir yerde denk gelirsem şaplaklayacam bunları sabır mabır kalmadı
Toplam kaç mıhın var rtaş önceden gozukuyordu o, artik gozumuyor. Sen görebiliyorsan söylesene 100 varmı meraktayim
90 60 90 sin demekkiBen de Goremiyorum ama 90 vardir heralde
90 60 90 sin demekki