Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada işin esprisi bi yana kirasını zor ödeyen, yurtdışına çıkamayan insanların Galatasaray’ın parasını düşünüyor olması

Boş verin olm deli misiniz siz

Sallayın az para çok para herkes kendi parasını düşünsün
Olayin parayi dusunmekle ne alakasi var la beceriksizliği öne sürüyoruz ve becerikli olmalari gerektiğini olamıyorlarsa daha iyisinin gelmesini istiyoruz.

beyler bu takımın hocası berbat, yönetimi çapsız, transferleri kötü ama aynı takım sürekli şampiyon ve osimhen torreira icardi sane davinson gibi adamlar bu kulübün hastası

bunu aklınız alıyor mu allah aşkına

bugün bir renktaş da en kötü transfer yapan takım biziz yazmıştı

nasıl bir dünyanız var yav
Galatasaray sadece yönetim ve hocadan müteşekkil değil; taraftarından lisesine, genel kurulundan üniversitesine, malzemecisinden yöneticisine, Ali Sami Yen’inden Terim’ine, Metin’inden Yunus’una, Hagi’sinden İcardi’sine müzesinden kupasına herşeyiyle Galatasarydır. İcardi Hagi’ye mektup yazarken yönetim mi Okan mı o değerleri anlattı ona?
Bu yönetim (idari ve teknik) bu enerjiyi-gücü tam kullanamıyor. Mesela kimse transferler kötü demiyor, denilen eksik diyor. Bu kimin hatası? Bunca güç (500 yıllık bir eğitim kurumunun gücü) ve taraftar varken, neden bunca eziliyoruz? Neden ibo alenen tehdit ediyor Galatasaray başkanlık makamını? Bu saygınlık sizce 3-5 günlük idarenin eseri mi? Saygınlık yoksa sevgi olur mu? Bakın Galatasaray müzesinde olmayan iki kupa var: ŞL kupası ve kulüpler dünya kupası.
Bunlar size ne anlatır? Dursun ve Okan’ı mı?

Olayin parayi dusunmekle ne alakasi var la beceriksizliği öne sürüyoruz ve becerikli olmalari gerektiğini olamıyorlarsa daha iyisinin gelmesini istiyoruz.

Nacim sen veya senin gibileri kast etmiyorum ki

Ben de eleştiriyorum zaten

Adam kalkmış Ederson boş topçu 30 verilmez demiş

Şimdi ne diyeyim kürekle mi girişeyim

Tohumcu 6 etmez
Onyedika 25 etmez
Edersin 30 etmez

Yav arkadaşım kim ne eder senin fikrine göre mi belirleniyor

Transfer ekonomisini sen mi yönlendiriyorsun

Yani ne eder abi söyleyin de bilelim ya

Bir kulüp bir oyuncusunu satmak için adeta gel gel yapıyorsa o heriften uzak duracaksın. Bu Ederson'dan hayır geleceğini düşünmüyorum. Kaç zamandır birine itelemeye çalışıyor Atalanta.

Okan hocamın basın toplantılarına katılmak ve ona sorular sormak istiyorum

UCL'de devam eden takımlar neden en önemli oyuncularını versinler? En az 1.5 katı fazla isterler.

Ali Palabıyık PFDK'ya sevk edilmiş. Adam aktif hakem değil ki, PFDK ne alaka yav?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt