Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İdeal futbolcu yaşı 26-27'dir btw ve bu yaşlarda bir topçu artık zaten tecrübeli /olmuş topçu demektir. İlla 30 yaş ve üstü demek değildir. 26-27 yaşında topçu alırsın, 4 yıl üst düzey katkı alırsın mis gibi. Ha sen Ozan'ın ve Efe'nin bile çift hane skor yaptığı dandik Hollanda, İngiltere 2. lig, hatta ve hatta Bundesliga gibi yerlerden yıldız veya wonderkid diye topçu alırsan dolandırılırsın tabii. Topçu dediğin Fransa ve İtalya'dan alınır. PL'den de büyük oranda anca dandik veya bitik topçu alabilirsin.

1766784240044.webp

Cago bugün yazmış 10 numara transferi falan olmayacak kesinlikle diye. Okan buruk orada yunusu oynatacakmis. Şu an için herhangi bir isim bile yokmuş. Kesin olan 6 8 oynayabilen biri alınacak ama isim cisim hiçbir şey yok. Liste bile yok.

TM'de bir Gurbo Tohumcuyu Hoffenheim taraftarina sormus. Daha cok oyun kurucu 8 No demis biri. Paslar falan iyi, ama fazla asiri kosan basan oyuncu degilmis.

Cago bugün yazmış 10 numara transferi falan olmayacak kesinlikle diye. Okan buruk orada yunusu oynatacakmis. Şu an için herhangi bir isim bile yokmuş. Kesin olan 6 8 oynayabilen biri alınacak ama isim cisim hiçbir şey yok. Liste bile yok.
Doğru karar bize lemina'nin yokluğunda orta sahaya sertlik katacak bir orta saha birde hücumda skor yapan gerektiğinde forvet de oynayabilen bir oyuncu lazım. 10 numara mevkisi en az ihtiyaç olan yer.

haberlere göre yazdım rtaş... yok verilmeyecek fln denmiş de... aman öyle bi hata yapmayalım

neymiş CL listesine en fazla 3 kişi yazabiliyormuşuz... CL'de iki maç daha varmış bu oyuncular lazımmış

geçiniz... OB'nin Avrupa hedeflerini ciddiye almaya gerek yok...kulübün menfaatleri için cash lazım
Dediklerine katiliyorum. Bundan sonra OB zaten puan alamaz. 9 puanla bir mucize olur da cikarsak bir dahaki turda elenir zaten. Lige odakli transfer yapmak lazim. Yalniz bence Sallai'yi satmak tehlikeli. Singo sakatlik olayi yuzunden cok riskli. Sallai 10 numara top oynamasa da her mac bir 7'lik performans gosteriyor. Gorev adamlarina ihtiyac var. Ilk geldiginde maasina cok sinir olmustum ancak gene Dursun baskanin maas politikasi yuzunden adamin maas asgari maas gibi oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt