Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serhan Türk benim için Haluk Yürekli ile birlikte en iyi yerli muhabirdir

Tostos başganın has adamı

Onyedika için inş Brugge çok para ister de olmaz diyorum. Baya skills videosu izledim herifin 1 dribblingi yok

Biri Nijeryalı Donk demişti tam uyuyor. Donk daha teknikti hatta

Serhan Türk benim için Haluk Yürekli ile birlikte en iyi yerli muhabirdir

Tostos başganın has adamı

Onyedika için inş Brugge çok para ister de olmaz diyorum. Baya skills videosu izledim herifin 1 dribblingi yok

Biri Nijeryalı Donk demişti tam uyuyor. Donk daha teknikti hatta
Okan hoca taktı mı takıyor bir adama.

Bomboş topçu çıkacak üzüleceğiz hissiyatı bende de çok yüksek. Bir de 28ine kadar bekleyip alamayıp daha kötüsünü almak zorunda kalacağız korkusu da var.

Okan hoca taktı mı takıyor bir adama.

Bomboş topçu çıkacak üzüleceğiz hissiyatı bende de çok yüksek. Bir de 28ine kadar bekleyip alamayıp daha kötüsünü almak zorunda kalacağız korkusu da var.
daha kötüsü kiralık vs. çıkarılabilecek bir şekilde girecekse öyle 1 razıyım ki

Bu yaz haberlerde iyiydiler. Ben hala Onyedika'nın ilk sırada olduğunu düşünmüyorum. Hollanda'dan orta saha ise Kenneth Taylor olması muhtemel.

Gedson gedson tarzi denince baska topcu mu yok diye linc ediliyor..Abi yok iste bu tarz cok kisitli onyedika diyorsun duragan 6 numara digerleri daha yumusak oyun kurucu gibi bu ara profil cok zor yetisiyor..
Buraya gelecegini bilsem her yonden bizi rahatlatacak Connor Gallagher derim direk ama bu yasta İngilizi getiremeyiz ..

Gedson gedson tarzi denince baska topcu mu yok diye linc ediliyor..Abi yok iste bu tarz cok kisitli onyedika diyorsun duragan 6 numara digerleri daha yumusak oyun kurucu gibi bu ara profil cok zor yetisiyor..
Buraya gelecegini bilsem her yonden bizi rahatlatacak Connor Gallagher derim direk ama bu yasta İngilizi getiremeyiz ..
Gedsonun 8 gomlek ustu Iwobi var rts. Afrikalı olması da kriterlerimize uyuyor.

Mikautadze istenildiği zaman onun alternatifiydi hatta onu beğenende çoktu ondan sonra bir açıldı çok para istenmişti. Hatırladığım hücumun her yerinde oynayan biriydi böyle birini isterim ama daha genç olmalı oraya alınacak oyuncu. Omuz sakatlığından dolayı 2-3 aydır futbol oynamamış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt