Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.173
- 22.877
- 1.433
7-8 verip Şimşir almam şahsen
Opsiyonluysa farklı tabii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı isimlerden istemiyorum ben hocam.Niye president
7-8e kimi alabilirsin? Kutucu ve oguz aydın 6m verildi7-8 verip Şimşir almam şahsen
Oğuz Aydın'ı isterim 6'ya7-8e kimi alabilirsin? Kutucu ve oguz aydın 6m verildi
Iki gündür X platformunda 200 tane falan tweet attım. Bu çocuk şart bizim orta sahaya bizim körler görürler umarım.Umarım doğrudur. Ama yine de aynı fikirde ısrarcıyım. Önce Maestro bir alınsın, sonra Ederson'a kasalım. Çünkü devre arası iyi futbolcuyu almak zor. Son dakika iş yatarsa avcumuzu yalamayalım.
Maestro hem Toreira hem Lemina'yı yedekleyebilecek underrated bir kişiliktir. İki yıldır alınsın diye çabalamaktayım.
Tam da bu yüzden 7-8 verip almamamız gerekiyor zaten. Deneme dediğin BAY gibi, Kerem gibi işlerdir. 7-8 milyon verdiğim oyuncunun sırıtmadan 11 oynayabilmesi lazım gelir gelmez.7-8e kimi alabilirsin? Kutucu ve oguz aydın 6m verildi
Kendi kariyerine yazık etti Oğuz, biz de tabii Kutucu işiyle boş yere zarara girdik. (şimdilik)Oguz ile Kutucu arasindaki fark rakamla 0
Ona bakarsan Boxer icin de aynisini diyebilirsin. Eyup te 18 macta 15 gol katkisi yapmis adami suspus ettik.Kendi kariyerine yazık etti Oğuz, biz de tabii Kutucu işiyle boş yere zarara girdik. (şimdilik)
Bize gelseydi Okan'ın baya faydalanabileceği tarzda ve yetenekte biriydi bence. Gerçi biz gerçekten almak istedik mi, o da belli değil.