Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.758
- 20.939
- 2.233
3'ü de olur.bize tamamen kesici adam mı lazım bilemedim
onyedika
hakan
gedson
bu 3 profilden hangisi daha çok lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3'ü de olur.bize tamamen kesici adam mı lazım bilemedim
onyedika
hakan
gedson
Conor gallagher lazımbize tamamen kesici adam mı lazım bilemedim
onyedika
hakan
gedson
Bize hepsini yapan adam lazım . Onyedika'yı bilmiyorum ama fiziğinden dolayı kafa hakimiyetine ve kesiciliğine, Gedsonun enerjisi ve driblingine ,Hakan'inda oyun kurmasına ve aklına ihtiyacımız var. Hepsini bir arada içinde barındıran adam bulmak zor.bize tamamen kesici adam mı lazım bilemedim
onyedika
hakan
gedson
veya kısacası yeni Felipe Melo yu bulmamız lazım...Bize hepsini yapan adam lazım . Onyedika'yı bilmiyorum ama fiziğinden dolayı kafa hakimiyetine ve kesiciliğine, Gedsonun enerjisi ve driblingine ,Hakan'inda oyun kurmasına ve aklına ihtiyacımız var. Hepsini bir arada içinde barındıran adam bulmak zor.
Aslında elimizde Lemina diye bir oyuncu mevcut, hepsinden biraz var onun genci lazım ki böyle bir adam var mı bilmiyorum...
2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Inter atalanta maci varmış. Edersonu alıcı gözle izleyeceğim. Kaç no giyiyordu bu
Ya da Emre Belözoğluveya kısacası yeni Felipe Melo yu bulmamız lazım...
numarayı napacaksınInter atalanta maci varmış. Edersonu alıcı gözle izleyeceğim. Kaç no giyiyordu bu
Bir numarası var mı bakacagimnumarayı napacaksın
İzle ve yaz görüşleriniInter atalanta maci varmış. Edersonu alıcı gözle izleyeceğim. Kaç no giyiyordu bu
Gedsonbize tamamen kesici adam mı lazım bilemedim
onyedika
hakan
gedson
Biz sakat ve pahali topculari seviyoruzSalih özcanın bonservisi güya 3 milyonmuş biz niye umut tohumcuya 6m veriyoruz ki